Een nieuw begin

Een tijd van eindes is dichtbij. Verzet u niet tegen de abrupte veranderingen uw leven. Dit kan zijn in uw persoonlijk leven, relaties, zaken of carrière. U hebt de kracht, omdat de transformatiekaart u vraagt moed te houden en te weten dat na ieder einde vernieuwing volgt. Deze kaart verschijnt om u eraan te herinneren dat de dood van een oude manier van denken en geloven moet plaatsvinden om verder te kunnen gaan op uw nieuwe pad. Transformatie gaat over de ups en downs van de levenscycli. Niets in dit leven blijft onbeweeglijk; alles is op weg ergens naartoe. Accepteer de veranderingen en u krijgt kansen om uzelf te ontwikkelen op meer manieren dan u zich ooit hebt kunnen voorstellen! U kunt niet in het verleden leven - het is tijd om verder te gaan. Om de volgende positieve stap te kunnen nemen, moet u goed naar uw eigen leven kijken en uzelf vragen: Zijn er losse eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt? Zijn er mensen in mijn leven tegen wie ik mezelf moet uiten? Wat moet er worden afgemaakt zodat ik een nieuwe start kan maken? Als u dit doet, zult u een sterkere, verstevigde basis hebben om de nieuwe starts die u wachten te kunnen maken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jet JET

Zuiver paragnost, overledenen, helderwetend/-ziend, healer, oude patronen doorbreken, stimuleer jouw pad naar jouw pure IK! Krachtige reading!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sennah SENNAH

Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend. Intuitief gesprekspartner op gebied van (tweelingziel-) relaties ,toekomst, Healing op afstand, Fotoreaden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1923 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'TRANSFORMATIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !