TransformatieUitleg over tarotkaart `Transformatie`


Een tijd van eindes is dichtbij. Verzet u niet tegen de abrupte veranderingen uw leven. Dit kan zijn in uw persoonlijk leven, relaties, zaken of carrière. U hebt de kracht, omdat de transformatiekaart u vraagt moed te houden en te weten dat na ieder einde vernieuwing volgt. Deze kaart verschijnt om u eraan te herinneren dat de dood van een oude manier van denken en geloven moet plaatsvinden om verder te kunnen gaan op uw nieuwe pad. Transformatie gaat over de ups en downs van de levenscycli. Niets in dit leven blijft onbeweeglijk; alles is op weg ergens naartoe. Accepteer de veranderingen en u krijgt kansen om uzelf te ontwikkelen op meer manieren dan u zich ooit hebt kunnen voorstellen! U kunt niet in het verleden leven - het is tijd om verder te gaan. Om de volgende positieve stap te kunnen nemen, moet u goed naar uw eigen leven kijken en uzelf vragen: Zijn er losse eindjes die aan elkaar moeten worden geknoopt? Zijn er mensen in mijn leven tegen wie ik mezelf moet uiten? Wat moet er worden afgemaakt zodat ik een nieuwe start kan maken? Als u dit doet, zult u een sterkere, verstevigde basis hebben om de nieuwe starts die u wachten te kunnen maken.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels