Een nieuw begin

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Deze kaart verschijnt in een tijd waarin personen of omstandigheden niet zijn wat ze lijken te zijn. Hoe goed kent u de mensen om u heen echt? Vertellen zij u alles wat u moet weten? Zorg er in zaken voor dat u de benodigde informatie krijgt zodat u alle feiten kent en begrijpt voordat u verder gaat. U hebt hard gewerkt; laat anderen niet van u afpakken waar u recht op hebt. Helaas zijn sommige mensen misschien jaloers op uw prestaties. Deze kaart vertegenwoordigt ook een tijd van plotselinge en onverwachte veranderingen of waarin plannen die u onderneemt zich misschien niet precies zo ontwikkelen als u had verwacht. Zorg voor plan B als uitwijkstrategie om problemen in de toekomst te voorkomen. Gebruik deze kaart als herinnering om voorbereid te zijn - voorkomen is beter dan genezen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Zielsverwanten/tweelingzielen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Monique MEDIUM MONIQUE

Helderwetend, heldervoelend Medium en Healer. Gespecialiseerd in relaties en tweelingzielen. Elke vraag verdient een eerlijk antwoord !

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1297 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mireille De Vos MIREILLE DE VOS

Helderziende, Paragnost, channeling, eerlijk en krachtig, kaartleggen, pendelen, kruiden, antwoorden op alle vragen over liefde, werk en geld.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1447 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'TELEURSTELLING EN JALOEZIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !