Een nieuw begin

Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Deze kaart verschijnt in een tijd waarin personen of omstandigheden niet zijn wat ze lijken te zijn. Hoe goed kent u de mensen om u heen echt? Vertellen zij u alles wat u moet weten? Zorg er in zaken voor dat u de benodigde informatie krijgt zodat u alle feiten kent en begrijpt voordat u verder gaat. U hebt hard gewerkt; laat anderen niet van u afpakken waar u recht op hebt. Helaas zijn sommige mensen misschien jaloers op uw prestaties. Deze kaart vertegenwoordigt ook een tijd van plotselinge en onverwachte veranderingen of waarin plannen die u onderneemt zich misschien niet precies zo ontwikkelen als u had verwacht. Zorg voor plan B als uitwijkstrategie om problemen in de toekomst te voorkomen. Gebruik deze kaart als herinnering om voorbereid te zijn - voorkomen is beter dan genezen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Niama NIAMA

Ervaren kaartlegster complexe liefdes situaties

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1595 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft? Nu voorjaarskorting!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jimmy JIMMY

Ervaren Kaartlegger Tarot, Medium, Eerlijk en oprecht.Gespecialiseerd in vragen over de relatie & liefde. Verleden, heden en toekomst. Werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1377 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'TELEURSTELLING EN JALOEZIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !