Teleurstelling en jaloezieUitleg over tarotkaart `Teleurstelling en jaloezie`


Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Deze kaart verschijnt in een tijd waarin personen of omstandigheden niet zijn wat ze lijken te zijn. Hoe goed kent u de mensen om u heen echt? Vertellen zij u alles wat u moet weten? Zorg er in zaken voor dat u de benodigde informatie krijgt zodat u alle feiten kent en begrijpt voordat u verder gaat. U hebt hard gewerkt; laat anderen niet van u afpakken waar u recht op hebt. Helaas zijn sommige mensen misschien jaloers op uw prestaties. Deze kaart vertegenwoordigt ook een tijd van plotselinge en onverwachte veranderingen of waarin plannen die u onderneemt zich misschien niet precies zo ontwikkelen als u had verwacht. Zorg voor plan B als uitwijkstrategie om problemen in de toekomst te voorkomen. Gebruik deze kaart als herinnering om voorbereid te zijn - voorkomen is beter dan genezen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels