Een nieuw begin

Deze kaart geeft aan dat u hard hebt gewerkt om dingen in beweging te zetten op bepaalde gebieden in uw leven en dat u nu wacht tot de resultaten gerealiseerd worden. Het getal 2 gaat over keuze en beslissing. In het verleden was u misschien bang om beslissingen te nemen of keuzes te maken, maar nu wordt u niet langer gevangen gehouden door deze angst of de beperkingen van oude overtuigingen. Verwacht het beste en sta open voor de onbeperkte kracht van uw intuïtie die op dit moment heel sterk is - vertrouw erop en gebruik haar om u te helpen. Verwezenlijking en succes zijn gegarandeerd, maar laat ze u, als u ze eenmaal hebt gekregen, niet veranderen - onthoud wie u bent, de moeite die het u heeft gekost om op dit punt te komen en de dankbaarheid die u moet tonen aan de mensen die u hebben geholpen. Blijf op uw spirituele pad, want het zal u blijven leiden op de reis van uw ziel.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterke intuitie, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'STRATEGIE VAN VERTRAGING' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !