Strategie van vertragingUitleg over tarotkaart `Strategie van vertraging`


Deze kaart geeft aan dat u hard hebt gewerkt om dingen in beweging te zetten op bepaalde gebieden in uw leven en dat u nu wacht tot de resultaten gerealiseerd worden. Het getal 2 gaat over keuze en beslissing. In het verleden was u misschien bang om beslissingen te nemen of keuzes te maken, maar nu wordt u niet langer gevangen gehouden door deze angst of de beperkingen van oude overtuigingen. Verwacht het beste en sta open voor de onbeperkte kracht van uw intuïtie die op dit moment heel sterk is - vertrouw erop en gebruik haar om u te helpen. Verwezenlijking en succes zijn gegarandeerd, maar laat ze u, als u ze eenmaal hebt gekregen, niet veranderen - onthoud wie u bent, de moeite die het u heeft gekost om op dit punt te komen en de dankbaarheid die u moet tonen aan de mensen die u hebben geholpen. Blijf op uw spirituele pad, want het zal u blijven leiden op de reis van uw ziel.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels