Een nieuw begin

Deze kaart geeft aan dat u al hebt gewerkt of op dit moment werkt aan een stevige basis in de materiële wereld. Gezond verstand en leren van lessen uit het verleden wat betreft financiële zaken helpen u bij het leggen van een stevige fundering; daardoor heeft veiligheid een betere kans bij het bouwen in de toekomst. De materiële macht die nu om u heen is, kan een voordeel of nadeel zijn, afhankelijk van hoe u erop reageert. Laat uw huidige positie niet bepalen wie u bent. Vergeet niet om terug te geven en de pomp van de welvaart te onderhouden, want echte spirituele en materiële rijkdom gaat net zozeer om geven als om ontvangen. Vraag goed investeringsadvies en realiseer u dat u niet te strak moet vasthouden aan uw bezittingen - wees flexibel en geef dingen de kans om te stromen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'STEVIGE BASIS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !