Stevige basisUitleg over tarotkaart `Stevige basis`


Deze kaart geeft aan dat u al hebt gewerkt of op dit moment werkt aan een stevige basis in de materiële wereld. Gezond verstand en leren van lessen uit het verleden wat betreft financiële zaken helpen u bij het leggen van een stevige fundering; daardoor heeft veiligheid een betere kans bij het bouwen in de toekomst. De materiële macht die nu om u heen is, kan een voordeel of nadeel zijn, afhankelijk van hoe u erop reageert. Laat uw huidige positie niet bepalen wie u bent. Vergeet niet om terug te geven en de pomp van de welvaart te onderhouden, want echte spirituele en materiële rijkdom gaat net zozeer om geven als om ontvangen. Vraag goed investeringsadvies en realiseer u dat u niet te strak moet vasthouden aan uw bezittingen - wees flexibel en geef dingen de kans om te stromen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels