Spirituele krachtUitleg over tarotkaart `Spirituele kracht`


Deze kaart verschijnt om u aan te moedigen en u eraan te herinneren dat u de innerlijke kracht hebt om alles waar u aan hebt gewerkt af te maken. Deze laatste spirituele kaart vertegenwoordigt moed, discipline, stabiliteit en volharding. Misschien bent u moe van of uitgeput door de strijd, maar het is nu niet het moment om op te geven. Boor in plaats daarvan al uw innerlijke reserves aan voor een laatste offensief om het gewenste resultaat te bereiken. U hebt al zoveel meegemaakt om op dit punt te komen; en hoewel u aan de strijd misschien wat littekens hebt overgehouden, bent u daardoor wel wijzer en sterker geworden. De verlichting die u hebt bereikt, zal een onschatbare bron zijn. Misschien merkt u ook dat u op dit moment experimenteert met verschillende dingen in uw leven - al deze ervaringen voeden uw geest en bieden u kennis voor de toekomst.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 23 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: Jaloezie

Als je vandaag 'Jaloezie' trekt, begin dan met begrip voor jezelf. Hier ligt de mogelijkheid om, als jij jaloezie kent, kennis te maken met de onderliggende gevoelens. Gevoelens van angst, angst om te veliezen. En dat een ander krijgt wat jij wil hebben. Angst om tekort te schieten misschien. Welke van de angsten ken jij ? Erken je angst en je jaloezie smelt weg !

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels