Een nieuw begin

Deze kaart verschijnt om u aan te moedigen en u eraan te herinneren dat u de innerlijke kracht hebt om alles waar u aan hebt gewerkt af te maken. Deze laatste spirituele kaart vertegenwoordigt moed, discipline, stabiliteit en volharding. Misschien bent u moe van of uitgeput door de strijd, maar het is nu niet het moment om op te geven. Boor in plaats daarvan al uw innerlijke reserves aan voor een laatste offensief om het gewenste resultaat te bereiken. U hebt al zoveel meegemaakt om op dit punt te komen; en hoewel u aan de strijd misschien wat littekens hebt overgehouden, bent u daardoor wel wijzer en sterker geworden. De verlichting die u hebt bereikt, zal een onschatbare bron zijn. Misschien merkt u ook dat u op dit moment experimenteert met verschillende dingen in uw leven - al deze ervaringen voeden uw geest en bieden u kennis voor de toekomst.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SPIRITUELE KRACHT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !