Een nieuw begin

Deze kaart verschijnt om u aan te moedigen en u eraan te herinneren dat u de innerlijke kracht hebt om alles waar u aan hebt gewerkt af te maken. Deze laatste spirituele kaart vertegenwoordigt moed, discipline, stabiliteit en volharding. Misschien bent u moe van of uitgeput door de strijd, maar het is nu niet het moment om op te geven. Boor in plaats daarvan al uw innerlijke reserves aan voor een laatste offensief om het gewenste resultaat te bereiken. U hebt al zoveel meegemaakt om op dit punt te komen; en hoewel u aan de strijd misschien wat littekens hebt overgehouden, bent u daardoor wel wijzer en sterker geworden. De verlichting die u hebt bereikt, zal een onschatbare bron zijn. Misschien merkt u ook dat u op dit moment experimenteert met verschillende dingen in uw leven - al deze ervaringen voeden uw geest en bieden u kennis voor de toekomst.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Eugie EUGIE

ik help je graag verder met de inzichten van mijn engelen, ik voel intuïtief aan wat je nodig heb, en ik gebruik daar waar nodig is de engelen tarot.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1907 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Franka FRANKA

Heldervoelend en helderwetend medium. Sterk in het aanvoelen mensen, situaties en keuzemogelijkheden. Concreet en liefdevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1862 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Gedipl. Burnout coach, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Mindfulness. Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SPIRITUELE KRACHT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !