Spirituele krachtUitleg over tarotkaart `Spirituele kracht`


Deze kaart verschijnt om u aan te moedigen en u eraan te herinneren dat u de innerlijke kracht hebt om alles waar u aan hebt gewerkt af te maken. Deze laatste spirituele kaart vertegenwoordigt moed, discipline, stabiliteit en volharding. Misschien bent u moe van of uitgeput door de strijd, maar het is nu niet het moment om op te geven. Boor in plaats daarvan al uw innerlijke reserves aan voor een laatste offensief om het gewenste resultaat te bereiken. U hebt al zoveel meegemaakt om op dit punt te komen; en hoewel u aan de strijd misschien wat littekens hebt overgehouden, bent u daardoor wel wijzer en sterker geworden. De verlichting die u hebt bereikt, zal een onschatbare bron zijn. Misschien merkt u ook dat u op dit moment experimenteert met verschillende dingen in uw leven - al deze ervaringen voeden uw geest en bieden u kennis voor de toekomst.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels