Een nieuw begin

Deze kaart vertegenwoordigt emoties en gevoeligheid en is een herinnering dat niets in het leven stilstaat - dit is een wereld van voortdurende stroming en één ding is zeker: alles verandert. Deze kaart roept u op tot actie; het is tijd om uw grootste angsten onder ogen te zien en de donkere schaduwen van uw ziel te bekijken. U moet Ieren om te confronteren wat u hebt vermeden en er moedig doorheen te gaan. Weet altijd dat het leven zichzelf van nature revitaliseert en terwijl het dat doet, doet u het ook. De schaduwkaart belooft dat er licht is aan het eind van de tunnel. Zie dat u, door niet langer uw verleden te ontkennen en de tranen te laten stromen, de diamanten in de schatkist van uw ziel zult ontdekken. Dit is een reinigend proces om weg te spoelen en op te ruimen wat ooit werd vermeden of genegeerd. Deze kaart geeft aan dat dit een tijd is waarin uw spirituele gevoeligheid vrij intens kan zijn. Leer uzelf daarvoor open te stellen of zo nodig ... te verminderen. Uw lichaam is een grote spirituele antenne; dus denk eraan dat u beheerst hoe hoog of laag u wilt dat de ontvangst is. Moeder aarde kan u helpen in deze periode van verandering, gevoeligheid en genezing.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Marja MARJA

Ervaren automatisch tekenend medium, lichtwerker, healer en Paranormaal therapeut.Gespecialiseerd in emotiemanagement

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1663 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SCHADUW' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !