SchaduwUitleg over tarotkaart `Schaduw`


Deze kaart vertegenwoordigt emoties en gevoeligheid en is een herinnering dat niets in het leven stilstaat - dit is een wereld van voortdurende stroming en één ding is zeker: alles verandert. Deze kaart roept u op tot actie; het is tijd om uw grootste angsten onder ogen te zien en de donkere schaduwen van uw ziel te bekijken. U moet Ieren om te confronteren wat u hebt vermeden en er moedig doorheen te gaan. Weet altijd dat het leven zichzelf van nature revitaliseert en terwijl het dat doet, doet u het ook. De schaduwkaart belooft dat er licht is aan het eind van de tunnel. Zie dat u, door niet langer uw verleden te ontkennen en de tranen te laten stromen, de diamanten in de schatkist van uw ziel zult ontdekken. Dit is een reinigend proces om weg te spoelen en op te ruimen wat ooit werd vermeden of genegeerd. Deze kaart geeft aan dat dit een tijd is waarin uw spirituele gevoeligheid vrij intens kan zijn. Leer uzelf daarvoor open te stellen of zo nodig ... te verminderen. Uw lichaam is een grote spirituele antenne; dus denk eraan dat u beheerst hoe hoog of laag u wilt dat de ontvangst is. Moeder aarde kan u helpen in deze periode van verandering, gevoeligheid en genezing.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Weegschaal en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Ego-toets

Doe de 'Ego-toets'. Als je de ego-toets hebt getrokken dan wil de kaart je aan een toets herinneren. Het ego gaat voor winnen en nu meteen zoals je weet. Als je een impuls of verlangen wilt testen vraag jezelf dan af: en wat als ik het niet direct zeg, doe of krijg ? Luister eerlijk en oprecht naar het antwoord dat je krijgt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels