SchaduwUitleg over tarotkaart `Schaduw`


Deze kaart vertegenwoordigt emoties en gevoeligheid en is een herinnering dat niets in het leven stilstaat - dit is een wereld van voortdurende stroming en één ding is zeker: alles verandert. Deze kaart roept u op tot actie; het is tijd om uw grootste angsten onder ogen te zien en de donkere schaduwen van uw ziel te bekijken. U moet Ieren om te confronteren wat u hebt vermeden en er moedig doorheen te gaan. Weet altijd dat het leven zichzelf van nature revitaliseert en terwijl het dat doet, doet u het ook. De schaduwkaart belooft dat er licht is aan het eind van de tunnel. Zie dat u, door niet langer uw verleden te ontkennen en de tranen te laten stromen, de diamanten in de schatkist van uw ziel zult ontdekken. Dit is een reinigend proces om weg te spoelen en op te ruimen wat ooit werd vermeden of genegeerd. Deze kaart geeft aan dat dit een tijd is waarin uw spirituele gevoeligheid vrij intens kan zijn. Leer uzelf daarvoor open te stellen of zo nodig ... te verminderen. Uw lichaam is een grote spirituele antenne; dus denk eraan dat u beheerst hoe hoog of laag u wilt dat de ontvangst is. Moeder aarde kan u helpen in deze periode van verandering, gevoeligheid en genezing.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels