Rust en herstelUitleg over tarotkaart `Rust en herstel`


Deze kaart betekent dat er een periode van rust, meditatie, verjonging en herstel nodig is; hij verschijnt vaak als u een bij¬zonder emotionele of mentaal belastende ervaring meemaakt of hebt meegemaakt. Het getal 4 betekent in numerologie 'basis', dus dit is een tijd om te genezen, bij uw ziel te zijn en gestaag verder te gaan. Ruimte maken puur voor uw reflectie is zowel noodzakelijk als de hoogste tijd. Door uit te rusten en momenten voor uzelf te nemen, krijgt u de kans om te kijken naar een probleem of situatie in plaats van erin te zitten. Het is een kans om een stapje achteruit te doen, uw leven te bekijken met helderheid en vernieuwde waardering en te zien waar veranderingen kunnen worden aangebracht om een gezondere en sterkere basis te creëren zodat u de volgende stap kunt nemen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels