Een nieuw begin

De betekenis van deze kaart is dat u nu gaat zien dat de vruchten van uw arbeid zaad vormen en tot bloei komen. Er is misschien nog veel te doen maar kijk uit naar synchroniciteiten die u kansen kunnen geven om contacten te leggen of onverwachte relaties aan te gaan die wellicht iets nieuws creëren. Ze zouden u kunnen helpen om hulpbronnen te verzamelen voor toekomstige projecten. Denk er bij partnerschappen altijd aan dat er een gelijke uitwisseling van energie moet zijn. Als u te veel en uw partner te weinig geeft, raakt uw energie uiteindelijk uitgeput en ontstaat er mogelijk een disbalans. Er moet een totale balans zijn in een relatie om haar te laten werken en alles samen te kunnen voegen voor optimale resultaten. Deze kaart herinnert u eraan dat succes vele vormen heeft en zelfs uit heel onwaarschijnlijke bronnen kan komen. Wees open als u luistert naar anderen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Helderziend, wetend, voelend, horend .Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Hylkje HYLKJE

Paragnoste. Bekend van TV. Voor zuivere antwoorden op al jouw vragen. Ervaren kaartlegger. Werkt snel en direct.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1363 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium welona MEDIUM WELONA

Transmedium-Paragnost-Priesteres Samen met mijn Gidsen en Engelen geef ik antwoord op al je vragen. Wie zijn bestemming kent kent de weg.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1468 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'PARTNERSCHAPPEN EN RELATIES' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !