Partnerschappen en relatiesUitleg over tarotkaart `Partnerschappen en relaties`


De betekenis van deze kaart is dat u nu gaat zien dat de vruchten van uw arbeid zaad vormen en tot bloei komen. Er is misschien nog veel te doen maar kijk uit naar synchroniciteiten die u kansen kunnen geven om contacten te leggen of onverwachte relaties aan te gaan die wellicht iets nieuws creëren. Ze zouden u kunnen helpen om hulpbronnen te verzamelen voor toekomstige projecten. Denk er bij partnerschappen altijd aan dat er een gelijke uitwisseling van energie moet zijn. Als u te veel en uw partner te weinig geeft, raakt uw energie uiteindelijk uitgeput en ontstaat er mogelijk een disbalans. Er moet een totale balans zijn in een relatie om haar te laten werken en alles samen te kunnen voegen voor optimale resultaten. Deze kaart herinnert u eraan dat succes vele vormen heeft en zelfs uit heel onwaarschijnlijke bronnen kan komen. Wees open als u luistert naar anderen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels