Mentaal conflictUitleg over tarotkaart `Mentaal conflict`


Deze kaart gaat over het onvermogen om vooruit te komen omdat u twijfelt aan uzelf, wat voortkomt uit besluiteloosheid, en omdat u niet in staat bent om te gaan met iemand, een groep of zelfs een situatie in uw huidige leven. Het is misschien geen gemakkelijke beslissing, maar u bent zich er al van bewust. Denk er gewoon aan dat u de kracht, moed en macht hebt om alle benodigde overwegingen te maken. Als u besluit om in actie te komen en uiteindelijk de keuzes te maken die moeten worden gemaakt, dan en alleen dan komt er een oplossing - en daarmee een gevoel van mentale opluchting. Er is hulp voor u, dus vraag en luister naar wijze raad om u te helpen de juiste beslissingen te nemen. Luister naar uw intuïtie en heb vertrouwen in uzelf. U zult snel in vrede en harmonie zijn.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels