Mentaal conflictUitleg over tarotkaart `Mentaal conflict`


Deze kaart gaat over het onvermogen om vooruit te komen omdat u twijfelt aan uzelf, wat voortkomt uit besluiteloosheid, en omdat u niet in staat bent om te gaan met iemand, een groep of zelfs een situatie in uw huidige leven. Het is misschien geen gemakkelijke beslissing, maar u bent zich er al van bewust. Denk er gewoon aan dat u de kracht, moed en macht hebt om alle benodigde overwegingen te maken. Als u besluit om in actie te komen en uiteindelijk de keuzes te maken die moeten worden gemaakt, dan en alleen dan komt er een oplossing - en daarmee een gevoel van mentale opluchting. Er is hulp voor u, dus vraag en luister naar wijze raad om u te helpen de juiste beslissingen te nemen. Luister naar uw intuïtie en heb vertrouwen in uzelf. U zult snel in vrede en harmonie zijn.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels