Een nieuw begin

Deze kaart gaat over het onvermogen om vooruit te komen omdat u twijfelt aan uzelf, wat voortkomt uit besluiteloosheid, en omdat u niet in staat bent om te gaan met iemand, een groep of zelfs een situatie in uw huidige leven. Het is misschien geen gemakkelijke beslissing, maar u bent zich er al van bewust. Denk er gewoon aan dat u de kracht, moed en macht hebt om alle benodigde overwegingen te maken. Als u besluit om in actie te komen en uiteindelijk de keuzes te maken die moeten worden gemaakt, dan en alleen dan komt er een oplossing - en daarmee een gevoel van mentale opluchting. Er is hulp voor u, dus vraag en luister naar wijze raad om u te helpen de juiste beslissingen te nemen. Luister naar uw intuïtie en heb vertrouwen in uzelf. U zult snel in vrede en harmonie zijn.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Johanna Dijkstra JOHANNA DIJKSTRA

Zeer snel to the point. Bekend van tv, tijdschriften met meer dan 17 jaar ervaring. Liefdesvragen, werk of ondernemingsvragen.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1380 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'MENTAAL CONFLICT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !