Materiële en spirituele voorspoedUitleg over tarotkaart `Materiële en spirituele voorspoed`


Deze fysieke kaart vertegenwoordigt een vreedzame, rustige tijd waarin problemen als het ware lijken te verdwijnen. U zou een plotselinge bonus, salarisverhoging of zelfs promotie kunnen krijgen - dit zou verwacht kunnen zijn of zomaar uit het niets kunnen verschijnen. Deze kaart kan ook wijzen op een groep die heeft gewerkt aan en gestreefd naar het succes van een gemeenschappelijk doel. Een tijd van voorspoed, balans en harmonie in uw fysieke en spirituele bestaan toont u dat geven en ontvangen u echte rijkdom brengt. Bekijk uw leven en zie waar u spirituele en fysieke rijkdom kunt verspreiden. Is er iemand die of een favoriet goed doel dat een vriendelijke daad op dit moment goed zou kunnen gebruiken? Wees gul, dankbaar en heb compassie zodat u kunt blijven bloeien op alle gebieden van uw leven.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels