Een nieuw begin

Deze fysieke kaart vertegenwoordigt een vreedzame, rustige tijd waarin problemen als het ware lijken te verdwijnen. U zou een plotselinge bonus, salarisverhoging of zelfs promotie kunnen krijgen - dit zou verwacht kunnen zijn of zomaar uit het niets kunnen verschijnen. Deze kaart kan ook wijzen op een groep die heeft gewerkt aan en gestreefd naar het succes van een gemeenschappelijk doel. Een tijd van voorspoed, balans en harmonie in uw fysieke en spirituele bestaan toont u dat geven en ontvangen u echte rijkdom brengt. Bekijk uw leven en zie waar u spirituele en fysieke rijkdom kunt verspreiden. Is er iemand die of een favoriet goed doel dat een vriendelijke daad op dit moment goed zou kunnen gebruiken? Wees gul, dankbaar en heb compassie zodat u kunt blijven bloeien op alle gebieden van uw leven.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'MATERI?LE EN SPIRITUELE VOORSPOED' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !