Een nieuw begin

Deze kaart verzekert u dat het uw tijd is om in het licht te staan. Wat er ook om u heen gebeurt, er wordt voorspoed en geluk beloofd. De eigenschappen van deze prachtige kaart zijn plezier, geluk, tevredenheid, groei, succes, vreugde en verlichting. Het licht produceert altijd nieuwe geboortes, een voortdurende vernieuwing van leven. Dit is een van de beste, zo niet de meest positieve kaart in de set - en hij is van u. Dit is uw moment om te stralen! Omdat mensen worden aangetrokken door de stralen van uw spirituele licht - en door meelevend, gul, inspirerend en een leider te zijn - zullen veel mensen profiteren omdat zij de warmte die van u uitgaat voelen. Wees kritisch, maar sta ook open voor alles en iedereen die u aantrekt, want uw stralen reiken ver en wijd. De lichtkaart herinnert u eraan dat door zijn kracht niets in de duisternis blijft. Door zijn verlichting komen waarheden en bepaalde paden voor u naar boven en zijn ze duidelijk te zien. Door de energie van positieve gedachten te gebruiken en steeds te denken aan de gelukkigste en meest plezierige herinneringen zal het pad voor u nog helderder worden verlicht en precies aantrekken wat u uitstraalt. Blijf stralen!


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bas BAS

Heldervoelend - Helderwetend - Bewustwording - Transformatieproces - Tweelingzielen - Liefde - Werk - Law of attraction; Nu welkomstkorting!!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1891 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Zeer sterke intuitie, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'LICHT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !