LichtUitleg over tarotkaart `Licht`


Deze kaart verzekert u dat het uw tijd is om in het licht te staan. Wat er ook om u heen gebeurt, er wordt voorspoed en geluk beloofd. De eigenschappen van deze prachtige kaart zijn plezier, geluk, tevredenheid, groei, succes, vreugde en verlichting. Het licht produceert altijd nieuwe geboortes, een voortdurende vernieuwing van leven. Dit is een van de beste, zo niet de meest positieve kaart in de set - en hij is van u. Dit is uw moment om te stralen! Omdat mensen worden aangetrokken door de stralen van uw spirituele licht - en door meelevend, gul, inspirerend en een leider te zijn - zullen veel mensen profiteren omdat zij de warmte die van u uitgaat voelen. Wees kritisch, maar sta ook open voor alles en iedereen die u aantrekt, want uw stralen reiken ver en wijd. De lichtkaart herinnert u eraan dat door zijn kracht niets in de duisternis blijft. Door zijn verlichting komen waarheden en bepaalde paden voor u naar boven en zijn ze duidelijk te zien. Door de energie van positieve gedachten te gebruiken en steeds te denken aan de gelukkigste en meest plezierige herinneringen zal het pad voor u nog helderder worden verlicht en precies aantrekken wat u uitstraalt. Blijf stralen!

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels