In stilte tijdenUitleg over tarotkaart `In stilte tijden`


Het getal 9 wijst op voltooiing. Bent u er uiteindelijk klaar voor om die beperkende, negatieve overtuigingen los te laten of staat u de problemen in uw leven toe groter te worden dan ze eigenlijk zijn? Uw geest heeft u de laatste tijd behoorlijk parten gespeeld en zelfs uw dromen proberen misschien uw aandacht te trekken. Als u leert de zorgen, wanhoop en het gevoel van hopeloosheid los te laten, zal u een positieve nieuwe manier of weg worden getoond. Deze kaart volgt op 'gevangen in angst', de achtste mentale kaart; als uw angsten niet onder ogen worden gezien, blijft uw mentale kwelling bestaan. Dit is een herinnering om in actie te komen en erop te vertrouwen dat uw ziel en de macht van uw geest u stevig bij de hand zullen houden en u zullen leiden, maar u moet de eerste stap zetten naar genezing en de mentale ellende loslaten. Lijd niet in stilte - vraag om de hulp die beschikbaar is.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels