Een nieuw begin

Dit is een kaart die zich concentreert op hoop, geloof, genezing, ambities, succes en verlichting. Als deze kaart verschijnt, weet dan dat een speciale wens in vervulling kan gaan. De hoopkaart laat u zien dat het onmogelijke echt mogelijk kan worden. De kracht die via uw ziel werkt is de kracht van uw overtuigingen. Deze kaart dient als herinnering om uw natuurlijke intuïtie te gebruiken terwijl u reikt naar uw doelen en wensen. De toekomst kan van u zijn als u hoop en vertrouwen hebt. Deel uw ervaringen, want de mensen om u heen zullen zich ook realiseren dat vertrouwen hebben en doorzetten de sleutel is tot succes. Maar bovenal, door nu te beginnen met een positieve houding - nu direct - staat u uw lichaam toe om op te stijgen. U zult een kans zien om te stralen terwijl u naar de sterren reikt!


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jiss JISS

Ik ben er voor jou, wat je vraag ook is. Persoonlijke/spirituele ontwikkeling - Medium - Kaartlegging - (Kinder)coach. Lees meer.....

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1881 (€ 1.20 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'HOOP' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !