HoopUitleg over tarotkaart `Hoop`


Dit is een kaart die zich concentreert op hoop, geloof, genezing, ambities, succes en verlichting. Als deze kaart verschijnt, weet dan dat een speciale wens in vervulling kan gaan. De hoopkaart laat u zien dat het onmogelijke echt mogelijk kan worden. De kracht die via uw ziel werkt is de kracht van uw overtuigingen. Deze kaart dient als herinnering om uw natuurlijke intuïtie te gebruiken terwijl u reikt naar uw doelen en wensen. De toekomst kan van u zijn als u hoop en vertrouwen hebt. Deel uw ervaringen, want de mensen om u heen zullen zich ook realiseren dat vertrouwen hebben en doorzetten de sleutel is tot succes. Maar bovenal, door nu te beginnen met een positieve houding - nu direct - staat u uw lichaam toe om op te stijgen. U zult een kans zien om te stralen terwijl u naar de sterren reikt!

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels