HarmonieUitleg over tarotkaart `Harmonie`


Deze kaart betekent de mogelijkheid dat er op dit moment een diepe spirituele inwijding, partnerschap of vereniging plaatsvindt of zich manifesteert voor de toekomst. Dit betekent niet altijd per se een liefdesrelatie, maar zou ook andere vormen van relaties in uw leven kunnen betekenen - zowel persoonlijk als zakelijk. Onthoud dat niet alle partnerschappen één op één hoeven te zijn. Ze kunnen zijn verbonden met een groep, een organisatie, een huisdier of zelfs een voorval of situatie. De harmoniekaart wil u laten weten dat het tijd is om keuzes te maken in bepaalde relaties. De relaties die u vormt met anderen gaan eigenlijk over uzelf zelfs in de moeilijkste situaties. Zij zijn ervoor om uzelf te spiegelen en reflecteren altijd wat u moet zien. Vraag uzelf: Wat leer ik van deze relatie? Welke nieuwe eigenschappen ontwikkel ik? Is deze relatie optimaal voor mij? Hoe kan ik die sterker maken? Leren we elkaar dingen? Wat heb ik ontdekt of ontdek ik nog steeds over mijzelf via deze relatie? Versterken en stimuleren de mensen in mijn leven mij om alles uit mezelf te halen? In iedere relatie zit een gecodeerde les die u hopelijk hebt opgepikt of, in sommige gevallen, een les die u nog moet leren.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Ram en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels