Een nieuw begin

Deze kaart betekent de mogelijkheid dat er op dit moment een diepe spirituele inwijding, partnerschap of vereniging plaatsvindt of zich manifesteert voor de toekomst. Dit betekent niet altijd per se een liefdesrelatie, maar zou ook andere vormen van relaties in uw leven kunnen betekenen - zowel persoonlijk als zakelijk. Onthoud dat niet alle partnerschappen één op één hoeven te zijn. Ze kunnen zijn verbonden met een groep, een organisatie, een huisdier of zelfs een voorval of situatie. De harmoniekaart wil u laten weten dat het tijd is om keuzes te maken in bepaalde relaties. De relaties die u vormt met anderen gaan eigenlijk over uzelf zelfs in de moeilijkste situaties. Zij zijn ervoor om uzelf te spiegelen en reflecteren altijd wat u moet zien. Vraag uzelf: Wat leer ik van deze relatie? Welke nieuwe eigenschappen ontwikkel ik? Is deze relatie optimaal voor mij? Hoe kan ik die sterker maken? Leren we elkaar dingen? Wat heb ik ontdekt of ontdek ik nog steeds over mijzelf via deze relatie? Versterken en stimuleren de mensen in mijn leven mij om alles uit mezelf te halen? In iedere relatie zit een gecodeerde les die u hopelijk hebt opgepikt of, in sommige gevallen, een les die u nog moet leren.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Franka FRANKA

Heldervoelend en helderwetend medium. Sterk in het aanvoelen mensen, situaties en keuzemogelijkheden. Concreet en liefdevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1862 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium | Luisterend Oor: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Gespecialiseerd in relatie inzichten.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Anita ANITA

Geboren helderziende en paragnost, kaartlegster, numerologie.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1439 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'HARMONIE' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !