Geduld en planningUitleg over tarotkaart `Geduld en planning`


Goede dingen komen naar mensen die wachten. Deze kaart wijst op de eigenschappen geduld en de controle loslaten. U moet nu voordat u verder gaat even pauzeren, uitrusten, afwegen en overdenken wat voor u staat. Deze fysieke kaart herinnert u eraan om de doelen die u nastreeft, uw financiën en zelfs uw relaties opnieuw te beoordelen. Neem de tijd om alle gebieden één voor één te bekijken, want er is geen haast bij het plannen van een succesvolle toekomst. Kijk terwijl u pauzeert tijdens deze periode naar wat goed werkte voor u in het verleden - niet naar wat u of anderen denken dat waar is, maar naar echte positieve ervaringen. Terwijl u in deze reflecterende fase zit, kunt u een stapje achteruit doen en plannen hoe u moeilijke, ingewikkelde beslissingen en situaties die zich misschien in de toekomst zullen voordoen gaat aanpakken.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Schorpioen en is 26 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Het weten

Ken je het ? Het is 'Het Weten' dat je niet kunt verklaren. Het is het maken van de koppeling met het universum, het collectieve. Je weet. Maar niet met je verstand. Dit weten heeft niks te maken met materialistisch en ego te maken. Het voelt genadig en je doet het met je hart. Soms zie je het maar niet met je ogen. Als je weten trekt, herinner je dit dan (weer).

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels