GeduldUitleg over tarotkaart `Geduld`


Deze kaart betekent de behoefte aan geduld, zelfbeheersing, aanpassing, matigheid en balans in de omgang met anderen en uzelf. Dit zou kunnen zijn op het gebied van hoe u denkt en werkt; en hoe u omgaat met school, recreatie, de mensen in uw leven of het spirituele pad dat voor u is bepaald. Als ziel kunt u putten uit meer dan één aspect van uzelf voor steun - het gaat om integratie en leren om zowel het fysieke als het spirituele samen te smelten en in balans te houden. U bent een etherisch wezen in een fysiek lichaam dat geniet van een menselijke ervaring. Omdat u beide bent, moet u uzelf in alle aspecten eren. Als u door het leven gaat terwijl u zichzelf het plezier van het combineren van deze aspecten ontzegt, mist u zoveel van wat de wereld te bieden heeft. De geduldkaart herinnert u eraan om uw hart en geest open te stellen; en uzelf toe te staan om te luisteren naar de ideeën, gedachten en perspectieven van andere mensen. Gelukzalige harmonie kan worden bereikt als iedereen leert om als één samen te werken - iedereen profiteert. Luisteren, delen en de hand reiken helpt om het geloof in uzelf en de mensheid te vernieuwen. U zult zich bewuster worden van de wonderen om u heen en de wonderen die u mede hebt gecreëerd.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels