Een nieuw begin

Deze kaart betekent de behoefte aan geduld, zelfbeheersing, aanpassing, matigheid en balans in de omgang met anderen en uzelf. Dit zou kunnen zijn op het gebied van hoe u denkt en werkt; en hoe u omgaat met school, recreatie, de mensen in uw leven of het spirituele pad dat voor u is bepaald. Als ziel kunt u putten uit meer dan één aspect van uzelf voor steun - het gaat om integratie en leren om zowel het fysieke als het spirituele samen te smelten en in balans te houden. U bent een etherisch wezen in een fysiek lichaam dat geniet van een menselijke ervaring. Omdat u beide bent, moet u uzelf in alle aspecten eren. Als u door het leven gaat terwijl u zichzelf het plezier van het combineren van deze aspecten ontzegt, mist u zoveel van wat de wereld te bieden heeft. De geduldkaart herinnert u eraan om uw hart en geest open te stellen; en uzelf toe te staan om te luisteren naar de ideeën, gedachten en perspectieven van andere mensen. Gelukzalige harmonie kan worden bereikt als iedereen leert om als één samen te werken - iedereen profiteert. Luisteren, delen en de hand reiken helpt om het geloof in uzelf en de mensheid te vernieuwen. U zult zich bewuster worden van de wonderen om u heen en de wonderen die u mede hebt gecreëerd.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Lilia LILIA

Transmutatie + verwijdering van zware energieën; reiniging en healing;Divine Blue Ray, Divine Violet Flame; Aartsengel Michaël

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1757 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Helderziend, wetend, voelend, horend .Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angela ANGELA

Inzichten en rust, kaartlegster, medium, helderhorend,-wetend en ziend, healing, relatiespecialist,soulmates ,tijdsbepaling, snel en to the point.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1336 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'GEDULD' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !