Financiële en materiële veranderingenUitleg over tarotkaart `Financiële en materiële veranderingen`


Deze fysieke kaart vertegenwoordigt veranderingen, uitdagingen en verliezen - meestal op het gebied van materiële of financiële problemen. Misschien verliest u een aantal dingen om u heen, maar u moet erkennen en weten dat u behalve een fysiek wezen een fantastische en vindingrijke spirituele entiteit bent. Gebruik uw machtige krachten om u door deze moeilijke periode te helpen. Alles verandert om een reden en deze tijd is niet bedoeld als straf. Weet dat uw huidige omstandigheden zullen verbeteren. Een positieve vraag voor uzelf is: Wat heb ik hiervan geleerd en hoe kan ik dit in de toekomst voorkomen? Denk eraan dat in alles lessen zitten die moeten worden geleerd. Het is aan u, en alleen aan u, om te bepalen hoelang het duurt voordat u ze leert.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels