Financiële en materiële veranderingenUitleg over tarotkaart `Financiële en materiële veranderingen`


Deze fysieke kaart vertegenwoordigt veranderingen, uitdagingen en verliezen - meestal op het gebied van materiële of financiële problemen. Misschien verliest u een aantal dingen om u heen, maar u moet erkennen en weten dat u behalve een fysiek wezen een fantastische en vindingrijke spirituele entiteit bent. Gebruik uw machtige krachten om u door deze moeilijke periode te helpen. Alles verandert om een reden en deze tijd is niet bedoeld als straf. Weet dat uw huidige omstandigheden zullen verbeteren. Een positieve vraag voor uzelf is: Wat heb ik hiervan geleerd en hoe kan ik dit in de toekomst voorkomen? Denk eraan dat in alles lessen zitten die moeten worden geleerd. Het is aan u, en alleen aan u, om te bepalen hoelang het duurt voordat u ze leert.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Waterman en is 11 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Ontkenning

Is er iets dat je ontkent ? Ontkenning betekent letterlijk onkenbaar maken, niet willen kennen. Niet willen erkennen dus. Het wonderlijke doet zich voor dat wij mensen denken dat iets er niet meer is als we het ontkennen. Maar het doet wel pijn die innerlijke splitsing waarmee we dat deel van onszelf ontkennen. Ook al zijn we ons misschine niet bewust dat het zo werkt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels