Een nieuw begin

Deze emotiekaart verschijnt in een tijd waarin u misschien iemand met wie of iets waar u emotioneel mee verbonden bent verliest. Erken uw gevoelens. Alleen door uzelf te genezen en van uzelf te houden - door het verleden los te laten - kunt u verder reizen. Het lijden dat gepaard gaat met dit verlies geeft uw ziel diepe wijsheid en kennis. Uw unieke gaven, talenten en vermogens (maar ook uw plezier en verdriet) vormen niet alleen wie u echt bent, maar nog beter... wie u gaat worden. De pijnlijke ervaringen van het leven zijn net zo waardevol als de plezierige. Richt al uw positieve energie op het goede in uw leven en waar u dankbaar voor bent. Gebruik uw genezende energie op die manier en probeer u niet te richten op wat u hebt verloren, want er staat een nieuw begin en nieuw geluk voor de deur.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

Psychic Medium - SoulReader - Luisterend Oor: Gespecialiseerd in relatiebegeleiding. Vaardig in het lezen van mensen en situaties.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Helderziend magnetiseur, kristalmeester en coach. Bent u benieuwd naar wat 2020 voor u in petto heeft?

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EMOTIONEEL VERLIES' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !