Emotioneel verliesUitleg over tarotkaart `Emotioneel verlies`


Deze emotiekaart verschijnt in een tijd waarin u misschien iemand met wie of iets waar u emotioneel mee verbonden bent verliest. Erken uw gevoelens. Alleen door uzelf te genezen en van uzelf te houden - door het verleden los te laten - kunt u verder reizen. Het lijden dat gepaard gaat met dit verlies geeft uw ziel diepe wijsheid en kennis. Uw unieke gaven, talenten en vermogens (maar ook uw plezier en verdriet) vormen niet alleen wie u echt bent, maar nog beter... wie u gaat worden. De pijnlijke ervaringen van het leven zijn net zo waardevol als de plezierige. Richt al uw positieve energie op het goede in uw leven en waar u dankbaar voor bent. Gebruik uw genezende energie op die manier en probeer u niet te richten op wat u hebt verloren, want er staat een nieuw begin en nieuw geluk voor de deur.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Stier en is 16 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Evenwicht

Als je de kaart 'Evenwicht' trekt weet dan dat evenwicht absoluut is. Als je twijfelt, weet dan dat het leven duurzaam is en dat oorzaak en gevolg alles in balans houdt. Dat kan niet anders. De mens kan in de illusie leven van zijn eigen gelijk maar de illusie reikt niet verder dan zijn benauwde blik. Als je dit soms ervaart, visualiseer dan balans in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels