Emotioneel verliesUitleg over tarotkaart `Emotioneel verlies`


Deze emotiekaart verschijnt in een tijd waarin u misschien iemand met wie of iets waar u emotioneel mee verbonden bent verliest. Erken uw gevoelens. Alleen door uzelf te genezen en van uzelf te houden - door het verleden los te laten - kunt u verder reizen. Het lijden dat gepaard gaat met dit verlies geeft uw ziel diepe wijsheid en kennis. Uw unieke gaven, talenten en vermogens (maar ook uw plezier en verdriet) vormen niet alleen wie u echt bent, maar nog beter... wie u gaat worden. De pijnlijke ervaringen van het leven zijn net zo waardevol als de plezierige. Richt al uw positieve energie op het goede in uw leven en waar u dankbaar voor bent. Gebruik uw genezende energie op die manier en probeer u niet te richten op wat u hebt verloren, want er staat een nieuw begin en nieuw geluk voor de deur.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels