Een nieuw beginUitleg over tarotkaart `Een nieuw begin`


Iedere reis begint met de o zo belangrijke eerste stap. Als deze kaart in uw reading verschijnt, bevestigt hij dat het tijd is om een moedige sprong in het diepe te maken - maar wees voorbereid als u dat doet. Deze kaart betekent dat u een prachtig nieuw avontuur te wachten staat. Hij verschijnt meestal als er een belangrijke innerlijke verandering gaande is. Het kiezen van deze Kaart is een teken dat die belangrijke keuzes nodig zijn en op het punt staan om gemaakt te worden en ze moeten zorgvuldig worden overwogen terwijl u doorgaat met wijsheid, gedachten en zorg. Het leven probeert u voortdurend vooruit te duwen en te bewegen. Soms kan dat intimiderend zijn als u te maken krijgt met een nieuw avontuur of nieuwe richting; het vergt innerlijke overtuiging en moed om onverschrokken een stap in het onbekende te zetten. Wees in die periode niet bang als u zich verloren of zelfs verward voelt. De meeste mensen zijn bang voor verandering en spelen liever op safe door te blijven waar ze zijn. Weet dat u door uw innerlijke leiding, wijsheid en geloof in uzelf - en door gebruik te maken van deze eigenschappen - zichzelf voortstuwt naar een positief pad dat uw leven zal veranderen. Pas u niet aan aan wat de maatschappij of andere mensen van u verwachten op dit moment. Het is uw eigen avontuur. Wees in deze periode als een onschuldig kind met frisse ogen; en geef uzelf toestemming om te leven, te spelen, lief te hebben en, bovenal, te lachen.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.

 • Spiritueel consultent Eugie Eugie
  Kaartleggingen Orakels
  Healer, engelen medium, lichtwerker, energetisch en spirituele coach, liefde , relatie, engelen tarot, zigeuner tarot , overige kaarten
 • Spiritueel consultent Esther Esther
  Kaartleggingen Orakels
  Helderziend, wetend en voelend medium. Gebruik zonodig de engelenkaarten en lenormand.
 • Spiritueel consultent Albert Albert
  Kaartleggingen Orakels
  Coach, magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.


TarotJouw daghoroscoop:Huidige maanfase:


Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Waterman en is 15 dagen oud.


Kijk ook eens bij:


Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Meesterschap

Dient 'Meesterschap' zich bij jou aan ? Meesterschap dient zich aan als je, na alles wat je geleerd meent te hebben, de behoefte krijgt om te gaan dienen. Om het geleerde in praktijk te brengen en het te onderwijzen. Dit is de volgende fase in jouw leerproces. Nu kun je op een dieper niveau gaan begrijpen wat je dacht reeds te weten.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2021 Online Orakels