Een nieuw begin

Iedere reis begint met de o zo belangrijke eerste stap. Als deze kaart in uw reading verschijnt, bevestigt hij dat het tijd is om een moedige sprong in het diepe te maken - maar wees voorbereid als u dat doet. Deze kaart betekent dat u een prachtig nieuw avontuur te wachten staat. Hij verschijnt meestal als er een belangrijke innerlijke verandering gaande is. Het kiezen van deze Kaart is een teken dat die belangrijke keuzes nodig zijn en op het punt staan om gemaakt te worden en ze moeten zorgvuldig worden overwogen terwijl u doorgaat met wijsheid, gedachten en zorg. Het leven probeert u voortdurend vooruit te duwen en te bewegen. Soms kan dat intimiderend zijn als u te maken krijgt met een nieuw avontuur of nieuwe richting; het vergt innerlijke overtuiging en moed om onverschrokken een stap in het onbekende te zetten. Wees in die periode niet bang als u zich verloren of zelfs verward voelt. De meeste mensen zijn bang voor verandering en spelen liever op safe door te blijven waar ze zijn. Weet dat u door uw innerlijke leiding, wijsheid en geloof in uzelf - en door gebruik te maken van deze eigenschappen - zichzelf voortstuwt naar een positief pad dat uw leven zal veranderen. Pas u niet aan aan wat de maatschappij of andere mensen van u verwachten op dit moment. Het is uw eigen avontuur. Wees in deze periode als een onschuldig kind met frisse ogen; en geef uzelf toestemming om te leven, te spelen, lief te hebben en, bovenal, te lachen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sennah SENNAH

Heldervoelend, Helderwetend, Helderhorend. Intuitief gesprekspartner op gebied van (tweelingziel-) relaties ,toekomst, Healing op afstand, Fotoreaden.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1923 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Angel Medium Maria ANGEL MEDIUM MARIA

Gediplomeerd Burnout coach, liefde, soulmates, tweelingzielen,financieel, zakelijk, heldervoelend en wetend, Angelcardreader, Angelintuitiv

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1737 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EEN NIEUW BEGIN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !