Conflict en nederlaagUitleg over tarotkaart `Conflict en nederlaag`


Deze mentale kaart vertegenwoordigt belangrijke lessen en verandering en hoe u zich in deze periode gedraagt, is essentieel voor uw totale welzijn. Deze kaart kan te maken hebben met te weinig gevoeligheid bij uw acties of als reactie op omstandigheden of situaties om u heen. Deze behoefte aan gevoeligheid kan te maken hebben met uzelf of iemand anders in uw leven. Hoewel een strijd kan worden gewonnen, is het belangrijk om de prijs en pijn daarvan voor beide partijen te evalueren. Soms is het beter om u over te geven en weg te lopen als er geen antwoord of overwinning kan worden verkregen. Geef niemand de schuld, wees niet oneerlijk en probeer geen wraak te nemen, want dit heeft als resultaat dat negatieve energie onderdeel van u wordt. U wordt getest om te zien hoe tactvol en voorzichtig u de volgende stap neemt. Denk eraan dat alles in uw leven een kans is om te leren en te groeien.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van woensdag: De dood

Bij het trekken van de kaart de dood gaat het niet over het op handen zijnde sterven van jou. De dood is symbolisch en nodigt je uit om te zien wat er getransformeerd kan worden bij jou. Waarbij de oude gewoonte die je niet meer dient, sterft. De Dood gaat over transformatie van aspecten van jou, zodat het oude gaat en het nieuwe kan komen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels