Een nieuw begin

Deze mentale kaart vertegenwoordigt belangrijke lessen en verandering en hoe u zich in deze periode gedraagt, is essentieel voor uw totale welzijn. Deze kaart kan te maken hebben met te weinig gevoeligheid bij uw acties of als reactie op omstandigheden of situaties om u heen. Deze behoefte aan gevoeligheid kan te maken hebben met uzelf of iemand anders in uw leven. Hoewel een strijd kan worden gewonnen, is het belangrijk om de prijs en pijn daarvan voor beide partijen te evalueren. Soms is het beter om u over te geven en weg te lopen als er geen antwoord of overwinning kan worden verkregen. Geef niemand de schuld, wees niet oneerlijk en probeer geen wraak te nemen, want dit heeft als resultaat dat negatieve energie onderdeel van u wordt. U wordt getest om te zien hoe tactvol en voorzichtig u de volgende stap neemt. Denk eraan dat alles in uw leven een kans is om te leren en te groeien.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Lieve Habibi LIEVE HABIBI

Helderziende van bij de geboorte, Ik geef antwoord op elke vraag! Ik sta u bij met raad en daad, maar let wel: ik kan wel heksen, maar niet toveren!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1700 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'CONFLICT EN NEDERLAAG' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !