BewustzijnUitleg over tarotkaart `Bewustzijn`


Deze kaart is een van de belangrijkste herinneringen aan het feit dat u alle instrumenten om u in uw leven te leiden en sturen al bezit. Of het nu gaat om wijsheid, intuïtie, spirituele vermogens, creativiteit, zelfmotivatie, liefde, wilskracht, fysieke vermogens of alleen om pure moed, ze zijn allemaal onderdeel van u. Als u hebt geleerd er contact mee te maken en eruit te putten, zult u verrast zijn van de kracht en het effect dat ze kunnen hebben. U hebt het vermogen om het universum toe te staan met u samen te werken als partners. Samen kunt u zorgen voor verandering, wat de wens ook is, en een positief resultaat teweegbrengen. Deze kaart vertegenwoordigt uw vermogen om uw eigen realiteit te creëren - om ideeën op gang te brengen en ze te zien groeien. Deze kaart wordt vaak getrokken als u klaar bent om van richting te veranderen, een nieuw project te beginnen of van carrière te veranderen. Dit is het moment om positieve gedachten, visualisaties en bevestigingen te gebruiken om negativiteit te vermijden. Kennis is macht en kan leiden tot succes. Door geloof te hebben, uw wilskracht sterk en gericht te houden en gebruik te maken van de instrumenten die u bezit - en door de magie van het universum aan te roepen - kunt u alles wat u wilt bereiken.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Waterman en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Oordelen

Als je 'Oordelen' trekt dan oordeel je misschien teveel. Of je word veroordeeld. Oordelen is een vinding van het ego dat graag verschillen benadrukt in zijn eigen voordeel. Oordelen zijn dan ook gebaseerd op angst. Angst voor dat wat je niet kent en angst voor afwijzing van wat jij bent. Eigenlijk zijn beide angst voor het onbekende. Als je het oordeel loslaat ben je allebei oke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels