BewustzijnUitleg over tarotkaart `Bewustzijn`


Deze kaart is een van de belangrijkste herinneringen aan het feit dat u alle instrumenten om u in uw leven te leiden en sturen al bezit. Of het nu gaat om wijsheid, intuïtie, spirituele vermogens, creativiteit, zelfmotivatie, liefde, wilskracht, fysieke vermogens of alleen om pure moed, ze zijn allemaal onderdeel van u. Als u hebt geleerd er contact mee te maken en eruit te putten, zult u verrast zijn van de kracht en het effect dat ze kunnen hebben. U hebt het vermogen om het universum toe te staan met u samen te werken als partners. Samen kunt u zorgen voor verandering, wat de wens ook is, en een positief resultaat teweegbrengen. Deze kaart vertegenwoordigt uw vermogen om uw eigen realiteit te creëren - om ideeën op gang te brengen en ze te zien groeien. Deze kaart wordt vaak getrokken als u klaar bent om van richting te veranderen, een nieuw project te beginnen of van carrière te veranderen. Dit is het moment om positieve gedachten, visualisaties en bevestigingen te gebruiken om negativiteit te vermijden. Kennis is macht en kan leiden tot succes. Door geloof te hebben, uw wilskracht sterk en gericht te houden en gebruik te maken van de instrumenten die u bezit - en door de magie van het universum aan te roepen - kunt u alles wat u wilt bereiken.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels