Een nieuw begin

Deze kaart is een van de belangrijkste herinneringen aan het feit dat u alle instrumenten om u in uw leven te leiden en sturen al bezit. Of het nu gaat om wijsheid, intuïtie, spirituele vermogens, creativiteit, zelfmotivatie, liefde, wilskracht, fysieke vermogens of alleen om pure moed, ze zijn allemaal onderdeel van u. Als u hebt geleerd er contact mee te maken en eruit te putten, zult u verrast zijn van de kracht en het effect dat ze kunnen hebben. U hebt het vermogen om het universum toe te staan met u samen te werken als partners. Samen kunt u zorgen voor verandering, wat de wens ook is, en een positief resultaat teweegbrengen. Deze kaart vertegenwoordigt uw vermogen om uw eigen realiteit te creëren - om ideeën op gang te brengen en ze te zien groeien. Deze kaart wordt vaak getrokken als u klaar bent om van richting te veranderen, een nieuw project te beginnen of van carrière te veranderen. Dit is het moment om positieve gedachten, visualisaties en bevestigingen te gebruiken om negativiteit te vermijden. Kennis is macht en kan leiden tot succes. Door geloof te hebben, uw wilskracht sterk en gericht te houden en gebruik te maken van de instrumenten die u bezit - en door de magie van het universum aan te roepen - kunt u alles wat u wilt bereiken.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amy AMY

ALLEEN via CHAT - (let op aktie in mijn profiel) Liefde, Heldervoelend kaartlegster, tweelingzielen, liefde, relatievragen, familie, werk.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1857 (€ 3.20 p/m via credits)

Spiritueel consulent Sisi SISI

Heldervoelend, helderwetend kaartlegster, Relatie/liefdes Coach, Motivatie Coach, Healing op afstand

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1815 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Mirjam MIRJAM

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1451 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BEWUSTZIJN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !