BestemmingUitleg over tarotkaart `Bestemming`


Geluk en rijkdom staan nu aan uw kant. Er is een cyclus van verandering, succes en groei ophanden. De natuurlijke reis van het leven gaat gepaard met ups en downs en de bestemmingkaart betekent dat de cirkel van goed karma rond is - Vrouwe Fortuna wijst rechtstreeks naar u. U staat op het punt om te oogsten wat u hebt gezaaid. Open uw hart en accepteer en ontvang wat u hebt verdiend. Er staan kansen voor de deur, zowel verwachte als onverwachte. Het is tijd om uw problemen te vervangen door oplossingen. Geloof in de bestemming door te leren om oude problemen los te laten. U krijgt de kans om de lessen te leren en wijsheid uit het verleden te verkrijgen waardoor u sterker verder kunt gaan in een positieve richting. Vasthouden aan de sterke overtuiging dat u het verdient om gelukkig en welvarend te zijn en overvloed te hebben in alle gebieden van het leven is de sleutel. Deze zelfverzekerde denkwijze zal u tonen dat het onmogelijke echt mogelijk wordt. Profiteer met deze kaart van alle kansen! Handel nu, neem de verantwoordelijkheid voor uw daden en geniet van het feit dat bestemming op dit moment aan uw kant staat. Vertrouw echter niet altijd op geluk, want het rad zal zeker weer draaien.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels