BasischakraUitleg over tarotkaart `Basischakra`


Dit energiecentrum, dat bekendstaat als basis-, stuit- of wortelchakra, ligt aan de basis van de wervelkolom en is van alle chakra's het nauwst verwant met aardse onderwerpen, zoals overleving, het fysieke lichaam, geldproblemen, levensonderhoud, veiligheid en onderdak. Om dit chakra in balans te houden, kan yoga uitermate positief zijn. Ook dansen of lichte fysieke oefeningen doen helpt om de energie harmonieus te laten stromen. Uw lichaam in ere houden en er aan de buitenkant goed voor zorgen, brengt ook welzijn aan de binnenkant. Het werkt in beide richtingen!

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels