BasischakraUitleg over tarotkaart `Basischakra`


Dit energiecentrum, dat bekendstaat als basis-, stuit- of wortelchakra, ligt aan de basis van de wervelkolom en is van alle chakra's het nauwst verwant met aardse onderwerpen, zoals overleving, het fysieke lichaam, geldproblemen, levensonderhoud, veiligheid en onderdak. Om dit chakra in balans te houden, kan yoga uitermate positief zijn. Ook dansen of lichte fysieke oefeningen doen helpt om de energie harmonieus te laten stromen. Uw lichaam in ere houden en er aan de buitenkant goed voor zorgen, brengt ook welzijn aan de binnenkant. Het werkt in beide richtingen!

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels