AutoriteitUitleg over tarotkaart `Autoriteit`


Deze kaart vertegenwoordigt de mannelijke eigenschappen van leiderschap, logica, kracht, wijsheid en macht. Als deze kaart verschijnt, werkt hij als pedagogisch instrument; hij stimuleert u om deze eigenschappen te ontwikkelen of aan te wakkeren en contact te maken met de mannelijke aspecten van uzelf. Andere eigenschappen die hiermee gepaard gaan, zijn een goed redeneer- en probleemoplossend vermogen, geaard zijn en Ieren om sterke mentale controle te ontwikkelen over onbeteugelde emoties. Vaak verschijnt deze kaart als symbool van een vaderfiguur, of een persoon of wijze invloed die misschien aanwezig is in uw leven. Het kan iemand zijn met veel invloed op het gebied van zaken of een voorzichtige vriend die logica en rede gebruikt voor het creëren van een positief resultaat. Vraag uzelf af of het tijd is om vergelijkbare eigenschappen aan te nemen en na te streven. U moet nu werken als leider en uw wil opleggen door uw ideeën, plannen en basis vorm en structuur te geven. Het is tijd om te stoppen met praten en in actie te komen om te bereiken wat u moet bereiken. Gebruik de eigenschappen en het karakter van de autoriteitkaart zodat u wanneer u een keuze moet maken die kunt benaderen vanuit wijsheid, rationaliteit, logica en genade en niet vanuit dwaasheid, agressiviteit, hebzucht of egoïsme. De manier waarop u macht en autoriteit verkrijgt, behandelt en hanteert, wordt nu getoetst.

De betekenis van deze `Paranormale kracht van tarot` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Tweelingen en is 18 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels