Een nieuw begin

Deze kaart vertegenwoordigt de mannelijke eigenschappen van leiderschap, logica, kracht, wijsheid en macht. Als deze kaart verschijnt, werkt hij als pedagogisch instrument; hij stimuleert u om deze eigenschappen te ontwikkelen of aan te wakkeren en contact te maken met de mannelijke aspecten van uzelf. Andere eigenschappen die hiermee gepaard gaan, zijn een goed redeneer- en probleemoplossend vermogen, geaard zijn en Ieren om sterke mentale controle te ontwikkelen over onbeteugelde emoties. Vaak verschijnt deze kaart als symbool van een vaderfiguur, of een persoon of wijze invloed die misschien aanwezig is in uw leven. Het kan iemand zijn met veel invloed op het gebied van zaken of een voorzichtige vriend die logica en rede gebruikt voor het creëren van een positief resultaat. Vraag uzelf af of het tijd is om vergelijkbare eigenschappen aan te nemen en na te streven. U moet nu werken als leider en uw wil opleggen door uw ideeën, plannen en basis vorm en structuur te geven. Het is tijd om te stoppen met praten en in actie te komen om te bereiken wat u moet bereiken. Gebruik de eigenschappen en het karakter van de autoriteitkaart zodat u wanneer u een keuze moet maken die kunt benaderen vanuit wijsheid, rationaliteit, logica en genade en niet vanuit dwaasheid, agressiviteit, hebzucht of egoïsme. De manier waarop u macht en autoriteit verkrijgt, behandelt en hanteert, wordt nu getoetst.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Bernarda Spee-Villar BERNARDA SPEE-VILLAR

k.lezen,healing,numerologie,liefde en relatie,zakelijk,luisteren oor,antwoorden inzichten,toekomst wie jou echte liefde,

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1746 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Lieve Habibi LIEVE HABIBI

Helderziende van bij de geboorte, Ik geef antwoord op elke vraag! Ik sta u bij met raad en daad, maar let wel: ik kan wel heksen, maar niet toveren!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1700 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'AUTORITEIT' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !