Zes van ActieUitleg over tarotkaart `Zes van Actie`


Triomf! Succes! Dit is jouw moment in de zon. Welk doel je ook voor ogen had, het zal geweldig uitpakken. Er is geen twijfel dat je jouw dromen zult verwezenlijken (als je dit nog niet hebt gedaan). Dit is een kaart vol geluk, optimisme en verwachting na uitstekend werk! Als je hebt gebeden om iemand die je kan helpen met je problemen, dan worden je gebeden spoedig verhoord. Deze Aarde-engel zal niet al het werk voor je doen, maar hij of zij zal je een bepaalde richting op sturen waardoor je pad aanmerkelijk lichter zal worden.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels