Vijf van GedachteUitleg over tarotkaart `Vijf van Gedachte`


Het pad waarop je je bevindt, leek het juiste, maar nu loop je tegen een obstakel aan. Het lijkt erop dat je niet verder kunt zonder een aantal grote veranderingen aan te brengen. Er is een veel betere weg voor jou - die je uiteindelijk veel gelukkiger zal maken! Vertrouw erop dat de moeilijkheden die je ondervindt niets anders zijn dan tekenen van de engelen. Ze willen dat je een groter en meer goddelijk geleid levensplan ziet. Negatieve mensen kunnen veel energie van je wegtrekken. De strijd die zij opwerpen maakt het moeilijk je te richten op je levensdoel en gelukkig te zijn in je leven. Maak doordachte keuzes met betrekking tot met wie jij je tijd wilt doorbrengen. Zijn je relaties in evenwicht, of ben jij degene die altijd geeft?

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels