Twee van OvervloedUitleg over tarotkaart `Twee van Overvloed`


Als je deze kaart hebt getrokken, heb je waarschijnlijk het gevoel dat te veel dingen tegelijk prioriteit hebben! Dat kan opwindend en stimulerend zijn, of het kan aanvoelen alsof de balans in je leven helemaal weg is. Als je het leven lastig vindt, probeer dan je taken wat luchtiger te bekijken. Neem korte pauzes om te lachen met een vriend, of doe iets wat je innerlijke kind stimuleert. Zorg ervoor dat wanneer je stopt met werken voor die dag, je uitrust en geniet van je vrije tijd. Het voelt misschien alsof je de broekriem wat strakker moet aanhalen, financieel gezien. Als zaken met betrekking tot overvloed je stress geven, vraag dan de hemel je te zegenen met nieuwe mogelijkheden om het geld dat je nodig hebt te manifesteren. Houd je ogen wijd open voor alle kansen die je engelen je sturen. Neem goed doordachte beslissingen met betrekking tot je loopbaan.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels