Twee van EmotieUitleg over tarotkaart `Twee van Emotie`


Een relatie komt in een diepere, betekenisvollere fase. Dit kan een romantische relatie zijn, of een goede vriendschap. Gevoelens blijven groeien, en de band tussen de twee wordt steeds sterker. In deze relatie is sprake van een heel krachtige, spirituele band. Relaties die op dit moment niet harmonieus voelen zullen heien, dus geef deze niet op. Er is sprake van wederzijds respect en begrip. Er kunnen geschenken worden uitgewisseld, of langdurige zakelijke betrekkingen gevormd. Misverstanden zullen worden opgelost. Je kunt uitingen van grote mildheid en compassie verwachten.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels