Twee van EmotieUitleg over tarotkaart `Twee van Emotie`


Een relatie komt in een diepere, betekenisvollere fase. Dit kan een romantische relatie zijn, of een goede vriendschap. Gevoelens blijven groeien, en de band tussen de twee wordt steeds sterker. In deze relatie is sprake van een heel krachtige, spirituele band. Relaties die op dit moment niet harmonieus voelen zullen heien, dus geef deze niet op. Er is sprake van wederzijds respect en begrip. Er kunnen geschenken worden uitgewisseld, of langdurige zakelijke betrekkingen gevormd. Misverstanden zullen worden opgelost. Je kunt uitingen van grote mildheid en compassie verwachten.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels