Succesvolle afsluitingUitleg over tarotkaart `Succesvolle afsluiting`


Dit is een moment van ongelooflijke vervulling! Al je activiteiten zijn tot een goed einde gebracht, en je hebt felicitaties verdiend voor de geweldige klus die je hebt geklaard. Er heerst een gevoel van vreugde, vervulling en trots om het werk dat is gedaan. Je zocht spirituele verlichting, en je bent wezenlijk gegroeid. Je bent gezegend. Binnenkort is het tijd om weer met iets nieuws en opwindende te beginnen. Als mens moeten we blijven leren en ons blijven ontwikkelen. Maar neem nu de tijd om je te koesteren in dit geweldige, kostbare moment vol geluk!

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels