Negen van EmotieUitleg over tarotkaart `Negen van Emotie`


Dit is de kaart van uitgekomen dromen en vervulde wensen! Alles waarop je had gehoopt, komt naar je toe. Je zorgen of angsten omtrent de door jouw gestelde vraag zijn onnodig en zullen snel vervagen. Er is geen enkele reden meer om je zorgen te maken. Alles zal prachtig uitpakken. Dit is een magische periode in je leven! Alles gaat zoals jij het had bedoeld, of ontwikkelt zich zelfs tot iets nog beters. Richt je in deze periode van overvloed op gevoelens van blijdschap en tevredenheid.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels