LoslatenUitleg over tarotkaart `Loslaten`


Het kan heel bevrijdend zijn het verleden achter je te laten. We houden zaken vaak te lang vast. We kijken terug naar het verleden terwijl we het heden zouden moeten zien, of plannen zouden kunnen maken voor de toekomst. Je beschermengel heeft deze kaart naar jou gebracht om je te zeggen: "Laat los, dan zal ik naast je lopen en je helpen je vleugels te spreiden zodat je hoger kunt vliegen dan ooit tevoren!" Hoewel deze kaart vaak een einde aanduidt, maakt dit de weg vrij voor een nieuw begin. Hij vraagt je je niet langer te verzetten tegen de noodzakelijke verandering die je een levenslustiger en energieker menselijke engel op aarde zal maken. Wanneer ervaringen jouw hoogste doel niet langer dienen, is het tijd om ze 'los te laten en het aan God over te laten.'

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels