Helper van EmotieUitleg over tarotkaart `Helper van Emotie`


De romantiek bloeit en de liefde groeit. Bloemen worden onverwacht bezorgd, gevolgd door gefluisterde telefoongesprekken in de avond, die urenlang door kunnen gaan. Het hoort allemaal bij verliefd worden! Je hart zweeft, en je glimlacht vaker dan gewoonlijk. Je bloost zelfs weer! De Helper van Emotie komt eraan met hoffelijkheid, poezie, en een wetende blik, en ineens is niets meer hetzelfde. Dit kan iemand zijn die nieuw is in je leven of iemand die je al langer kent of met wie je al langere tijd samen bent, bij wie het romantische vuur weer is opgevlamd. Hoe dan ook, er hangt liefde in de lucht. Adem de geur ervan diep in en geniet.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels