Een nieuw beginUitleg over tarotkaart `Een nieuw begin`


Dit is het moment waarop je hebt gewacht! Het is een vreugdevolle tijd vol nieuwe dingen waarin je gedurfde veranderingen in je leven kunt maken. Zoals de vlinder die over een weitje vliegt, zo wenken je dromen jou om hen na te jagen. Schud ie angsten, zorgen, of onzekerheden van je af en omarm de eindeloze mogelijkheden die nu tot je beschikking staan. Misschien heeft een onverwachte mogelijkheid zich pas aan je geopenbaard, of misschien dient deze zich spoedig aan. Aanvaard dit als een teken van de hemel en je beschermengelen, dat het tijd is om jezelf eindelijk te bevrijden en de persoon te zijn die je altijd al wilde zijn. Wacht geen moment langer om je reis te beginnen op de weg van het geluk!

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Leeuw en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Negativiteit

Als je 'Negativiteit' trekt worstel je misschien met je lagere zelf. Met dat wat je weg wenst en toch op onbewuste wijze zo'n invloed op je leven heeft. Of ken je delen van je negativiteit reeds en is het tijd voor verdieping van je inzicht. Negativiteit dient ontspannen en met mededogen tegemoet getreden te worden. Door het innerlijke oordeel worden haar gangen verborgen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels