Een nieuw beginUitleg over tarotkaart `Een nieuw begin`


Dit is het moment waarop je hebt gewacht! Het is een vreugdevolle tijd vol nieuwe dingen waarin je gedurfde veranderingen in je leven kunt maken. Zoals de vlinder die over een weitje vliegt, zo wenken je dromen jou om hen na te jagen. Schud ie angsten, zorgen, of onzekerheden van je af en omarm de eindeloze mogelijkheden die nu tot je beschikking staan. Misschien heeft een onverwachte mogelijkheid zich pas aan je geopenbaard, of misschien dient deze zich spoedig aan. Aanvaard dit als een teken van de hemel en je beschermengelen, dat het tijd is om jezelf eindelijk te bevrijden en de persoon te zijn die je altijd al wilde zijn. Wacht geen moment langer om je reis te beginnen op de weg van het geluk!

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels