Drie van EmotieUitleg over tarotkaart `Drie van Emotie`


Er is heerlijk nieuws op emotioneel gebied! Misschien gaat iemand trouwen, is er pas iemand zwanger, of is er een kindje geboren. Misschien is er iemand afgestudeerd, of was er een promotie. Wat de oorzaak ook is, er is alle reden om feest te vieren en blij te zijn! Deel je gevoelens van liefde en geluk, als vreugdevolle bevestiging van dit blije nieuws. Deze kaart kan ook een behoefte aangeven meer tijd door te brengen met je vrienden of andere groepen van gelijkgestemden. Breid je sociale netwerk uit, of sluit je aan bij organisaties die je interesses en overtuigingen delen. Open je hart zodat anderen in je leven kunnen komen, en dan zullen ze je zeker opzoeken!

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Maagd en is 9 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels