Beschermer van ActieUitleg over tarotkaart `Beschermer van Actie`


Je bent van nature een leider en het is nu tijd naar voren te stappen! Het is jouw moment in de zon, en men is klaar om te luisteren naar je wijze woorden. Je houdt er weliswaar van in het middelpunt van de belangstelling te staan, maar wat jou speciaal maakt, is dat je dit gebruikt om de wereld ten goede te veranderen. Je hebt in je werk van nature een gave om anderen te leiden, maar je bent ook heel betrokken bij je familie en vrienden en zult er altijd de tijd voor nemen hen te geven wat ze nodig hebben.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 20 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Intensiteit

Als je 'Intensiteit' trekt neem dan even genoeg afstand om te zien of jij intens bent. Of hoe intens je aan jezelf werkt. Intensiteit is verleidelijk en bewonderenswaardig. Intensiteit is ook een manier om zo je best te doen dat je waar het werkelijk om gaat over het hoofd ziet. Ben jij intens ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels