Aas van EmotieUitleg over tarotkaart `Aas van Emotie`


Iets nieuws ontwaakt in je hart! Het kan een Ontluikende relatie zijn waarvan je hart opspringt, of het kan een huidige relatie zijn die opleeft. Als er op dit moment niemand in je leven is, kun je heel binnenkort iemand verwachten. Misschien word je wel verliefd! Deze kaart kondigt het begin aan van heel sterke emotionele ervaringen. Verwelkom ze! Deze kaart kan ook wijzen op nieuwe en opbeurende intuitieve ervaringen. Informatie van je engelen kan nauwkeuriger en frequenter worden. Meestal gaan deze boodschappen over emotionele situaties die zich nu in je leven voordoen.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels