Aas van EmotieUitleg over tarotkaart `Aas van Emotie`


Iets nieuws ontwaakt in je hart! Het kan een Ontluikende relatie zijn waarvan je hart opspringt, of het kan een huidige relatie zijn die opleeft. Als er op dit moment niemand in je leven is, kun je heel binnenkort iemand verwachten. Misschien word je wel verliefd! Deze kaart kondigt het begin aan van heel sterke emotionele ervaringen. Verwelkom ze! Deze kaart kan ook wijzen op nieuwe en opbeurende intuitieve ervaringen. Informatie van je engelen kan nauwkeuriger en frequenter worden. Meestal gaan deze boodschappen over emotionele situaties die zich nu in je leven voordoen.

De betekenis van deze `Tarot met beschermengelen` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Tarot.


TarotJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels