Runesteen Perdhro


mysterie, openbaring, verborgen invloeden

Algemeen


Je bent bang dat je zelf niets aan je situatie kunt veranderen. Dan vergis je je. Perth geeft aan dat je verborgen krachten bezit die kunnen helpen. Laat Perth je inwijden en leren jezelf te ontdekken.Â

Liefde


Als je Perth trekt dan zegt hij: Laat je inwijden en leer je verborgen kracht kennen. Door deze uitstraling zul je dan een een gelijkwaardige partner in de liefde aantrekken.

Werk


Het gaat je in de werksfeer alleen maar beter. Je uitstraling is zeer positief. Je weet hoe je de zaken moet regelen.

Perdhro betekent 'dobbelbeker' die in het verleden vaak gebruikt werd bij weddenschappen en spellen. Perdhro vertegenwoordigd het lot. Deze rune is zoals de vlucht van een adelaar; hoog verheven en in contact met de hemelse invloeden ver boven het aardse gedruis. Perdhro heeft te maken met ons innerlijk en uiterlijk thuis en toont de noodzaak om de zorgen voor stevige fundamenten. Bijzondere gebeurtenissen vinden plaats die zeker een positieve invloed kunnen gaan hebben. Zaken die lange tijd geheim waren of verborgen werden gehouden worden geopenbaard.


De link met tarot en astrologie


Runen kun je relateren aan andere orakels en symbolische talen zoals het tarot en de astrologie. Je trok de 'Perdhro'-rune die overeenkomsten heeft met de 'Het Rad Van Fortuin' in het tarotspel. Ook is 'Perdhro' gelinkt met het astrologische teken 'Neptunus in conjunctie met Venus' en saturnus.


Dagkaart van donderdag: Vergoeilijken

Als je 'Vergoeilijken' trekt dan is dit misschien een moment om te overwegen wat jij zoals vergoeilijkt. Is er iets in je gedrag waarvoor je geen verantwoordelijkheid wilt dragen ? Want dat is de reden waarom wij dingen vergoeilijken. Of is het een neiging die zicht meer vanbinnen afspeelt ? Let wel; innerlijke negativiteit is minstens zo destructief als uiterlijke.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels