Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevindenUitleg over orakelkaart `Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden`


Ik zie mezelf in perfecte gezondheid, omringd door voorspoed, en geïnspireerd. Ik waardeer dit fysieke, zintuiglijke leven, waarvoor ik heb gekozen toen ik besloot dat ik een fysiek wezen wilde zijn. Het is prachtig om hier te zijn, keuzes te maken met mijn eigen fysieke verstand, maar tegelijkertijd toegang te hebben tot de macht van het Universum door de kracht van de Wet van Aantrekking.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Stier en is 2 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: Wederkerigheid

Wederkerigheid is jouw kaart vandaag. Wederkerigheid is de kosmos brede balans van geven en ontvangen; de ademhaling van het al. Het is elke uitwisseling van gedache en intentie tot activiteiten op grootse schaal. Dos kosmos dankt jou voor je bijdrage en vraagt je nog meer open te staan voor wat het leven te bieden heeft.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels