Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevindenUitleg over orakelkaart `Ik zie mijzelf genieten van volmaakt welbevinden`


Ik zie mezelf in perfecte gezondheid, omringd door voorspoed, en geïnspireerd. Ik waardeer dit fysieke, zintuiglijke leven, waarvoor ik heb gekozen toen ik besloot dat ik een fysiek wezen wilde zijn. Het is prachtig om hier te zijn, keuzes te maken met mijn eigen fysieke verstand, maar tegelijkertijd toegang te hebben tot de macht van het Universum door de kracht van de Wet van Aantrekking.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 17 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zaterdag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels