Elke morgen, 30 dagen lang, spreek ik doelbewust een intentie uitUitleg over orakelkaart `Elke morgen, 30 dagen lang, spreek ik doelbewust een intentie uit`


Als je elke morgen gedurende de komende 30 dagen, je dag begint met te zeggen: 'Ik heb de intentie om te zien, ik verwacht te zien, ongeacht in wiens gezelschap ik bent, ongeacht waar ik ben, ongeacht wat ik aan het doen ben, ik heb de intentie, ik neem me voor om te zien wat ik wil zien' - dan zul je de vaart en de stuwkracht van je leven veranderen.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Wassende maan

Wassende maan

De maan staat nu in Weegschaal en is 12 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: Aandacht

De Aandacht-kaart wil jou vertellen dat het om doseren gaat. Aandacht is een energie die wij voelen en waaraan wij van kinds af aan verslaaf kunnen zijn. Aandacht is echter bedoeld om energie te geven aan diegene die werkt aan een creatie. Met aandacht kunnen wij hem of haar op dat moment voeden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels