Elke morgen, 30 dagen lang, spreek ik doelbewust een intentie uitUitleg over orakelkaart `Elke morgen, 30 dagen lang, spreek ik doelbewust een intentie uit`


Als je elke morgen gedurende de komende 30 dagen, je dag begint met te zeggen: 'Ik heb de intentie om te zien, ik verwacht te zien, ongeacht in wiens gezelschap ik bent, ongeacht waar ik ben, ongeacht wat ik aan het doen ben, ik heb de intentie, ik neem me voor om te zien wat ik wil zien' - dan zul je de vaart en de stuwkracht van je leven veranderen.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels