Binnen zestig dagen kan het van mij zijnUitleg over orakelkaart `Binnen zestig dagen kan het van mij zijn`


Als je nadenkt over je toekomst - die van over tien jaar of die van over zestig dagen - dan begin je de weg te banen. En als je dan die voorgebaande momenten tegenkomt, als de toekomst heden wordt, dan ga je fijner afstemmen. Dan zeg je tegen jezelf: 'Dit is wat ik nu wil', en alle voorafgaande gedachten komen dan bij elkaar, om je precies die ervaring te geven die je nu wilt in je leven.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Kreeft en is 8 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Paravisie

Dagkaart van donderdag: Moed

De kaart 'Moed' herrinert je misschien aan het feit dat ook jij moedig bent. Of vraagt je te overwegen of jij jouw moed nu in kunt zetten. Sta je voor een moeilijke beslissing ? De kwaliteit 'Moed' gebruik je om je onzekerheid en angst te overwinnen terwijl je een vaag gevoel van juistheid in je hart voelt voor of bij de beslissing.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels