Zaken - VenusUitleg over orakelkaart `Zaken - Venus`


De overvloedig welvarende en oneindig liefhebbende Godin Venus verheugd zich in het gidsen van jou in je handel en geld-makende acties. Als de godin van de liefde en relaties, ze bevestigt dat in het hart van al het succes in zaken, zul je goede relaties vinden tussen mensen die elkaar vertrouwen. Ze wijst je naar een nieuw niveau van vakmanschap in het toepassen van liefde om de meest voordelige zakenrelaties te creëren. Ze wil je voorbij mogelijke weerstand brengen naar haar tuin met aardse overvloed en je de kunst van het creëren van voorspoed en succes leren. Met haar hulp, zul je ontdekken dat je waarlijk houdt van wat je professioneel doet en een nieuwe waardering krijgt voor degene waar je mee werkt. Deze win/win aanpak tot zaken zal je inspanningen bekrachtigen en je zal je snel in een staat van begunstiging vinden als het komt op succes op het materialistische vlak. Met Venus als je Goddelijke mentor, zul je geleidt worden naar de juiste plekken op de juiste tijden en gezegend zijn met de juiste ideeën om een succesvolle uitkomst te creëren voor iedereen. Laat je hart zo edelmoedig zijn als mogelijk is in je werk en benader het als een kunst waarvan de creaties je in verrukking brengen. Wapen jezelf ertegen dat je niet te gulzig of dronken met materialisme wordt. Venus haar boodschap: "Zaken doen is een kunst, welke je meester kan worden als je werkt vanuit je hart en werkt met liefde".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Jonge maansikkel

Jonge maansikkel

De maan staat nu in Tweelingen en is 3 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De muur

Als je je nog onvoldoende bewust bent van de muur die je optrekt, biedt hij zich vandaag via deze kaart aan jou aan. Deze kaart nodigt je uit om eens rustig met een gevoel van zachtheid of mededogen jouw eigen muur te bekijken of hem te visualiseren. Teken hem, of beschrijf hem. Het herkennen van je eigen muur bied je veel inzicht in jezelf.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels