Zaken - VenusUitleg over orakelkaart `Zaken - Venus`


De overvloedig welvarende en oneindig liefhebbende Godin Venus verheugd zich in het gidsen van jou in je handel en geld-makende acties. Als de godin van de liefde en relaties, ze bevestigt dat in het hart van al het succes in zaken, zul je goede relaties vinden tussen mensen die elkaar vertrouwen. Ze wijst je naar een nieuw niveau van vakmanschap in het toepassen van liefde om de meest voordelige zakenrelaties te creëren. Ze wil je voorbij mogelijke weerstand brengen naar haar tuin met aardse overvloed en je de kunst van het creëren van voorspoed en succes leren. Met haar hulp, zul je ontdekken dat je waarlijk houdt van wat je professioneel doet en een nieuwe waardering krijgt voor degene waar je mee werkt. Deze win/win aanpak tot zaken zal je inspanningen bekrachtigen en je zal je snel in een staat van begunstiging vinden als het komt op succes op het materialistische vlak. Met Venus als je Goddelijke mentor, zul je geleidt worden naar de juiste plekken op de juiste tijden en gezegend zijn met de juiste ideeën om een succesvolle uitkomst te creëren voor iedereen. Laat je hart zo edelmoedig zijn als mogelijk is in je werk en benader het als een kunst waarvan de creaties je in verrukking brengen. Wapen jezelf ertegen dat je niet te gulzig of dronken met materialisme wordt. Venus haar boodschap: "Zaken doen is een kunst, welke je meester kan worden als je werkt vanuit je hart en werkt met liefde".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Volle maan

Volle maan

De maan staat nu in Boogschutter en is 15 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van zondag: De realiteit

De kaart 'De Realiteit' wil jou vertellen dat het universum absoluut logisch is. De Realiteit is duurzaam en dus blijvend. Oorzaak en gevolg is Realiteit en is de basis van het leven. Waar geen Realiteit is is illusie, conflict en pijn. Wat deze kaart jou te bieden heeft is de vraag: Waar wil jij de realiteit nog niet zien ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels