Geld, Winst, Onderhandelen, Afdingen

De overvloedig welvarende en oneindig liefhebbende Godin Venus verheugd zich in het gidsen van jou in je handel en geld-makende acties. Als de godin van de liefde en relaties, ze bevestigt dat in het hart van al het succes in zaken, zul je goede relaties vinden tussen mensen die elkaar vertrouwen. Ze wijst je naar een nieuw niveau van vakmanschap in het toepassen van liefde om de meest voordelige zakenrelaties te creëren.

Ze wil je voorbij mogelijke weerstand brengen naar haar tuin met aardse overvloed en je de kunst van het creëren van voorspoed en succes leren. Met haar hulp, zul je ontdekken dat je waarlijk houdt van wat je professioneel doet en een nieuwe waardering krijgt voor degene waar je mee werkt. Deze win/win aanpak tot zaken zal je inspanningen bekrachtigen en je zal je snel in een staat van begunstiging vinden als het komt op succes op het materialistische vlak. Met Venus als je Goddelijke mentor, zul je geleidt worden naar de juiste plekken op de juiste tijden en gezegend zijn met de juiste ideeën om een succesvolle uitkomst te creëren voor iedereen. Laat je hart zo edelmoedig zijn als mogelijk is in je werk en benader het als een kunst waarvan de creaties je in verrukking brengen. Wapen jezelf ertegen dat je niet te gulzig of dronken met materialisme wordt. Venus haar boodschap: "Zaken doen is een kunst, welke je meester kan worden als je werkt vanuit je hart en werkt met liefde".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Albert ALBERT

Coach,magnetiseur, kristalmeester, helderziend. Gespecialiseerd in liefde/relaties, zielsconnecties, werk, financiën en energetische blokkades.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1441 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jimmy JIMMY

Ervaren Kaartlegger Tarot, Medium, Eerlijk en oprecht.Gespecialiseerd in vragen over de relatie & liefde. Verleden, heden en toekomst. Werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1377 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Edith EDITH

Ervaren medium, heldervoelend, wetend en horend. Contact met levenden en overledenen. Duidelijkheid in liefde,relaties en financiën.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1584 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'ZAKEN - VENUS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !