Eerlijkheid, Helderheid, Discipline, Intellect

Je Hogere Zelf is aanwezig, en activeert je intellect en beredeneringskracht. Het vraagt je om helderheid en objectiviteit te ontwikkelen wanneer je naar je eigen leven kijkt, in plaats van het interpreteren van momenten door de troebele wateren van emotie. Streef ernaar de realiteit te zien van wat er gebeurd is in het verleden zodat je een meer accuraat begrip kan krijgen van wat er aan de hand is. Je kan dingen bemerken die je ongemakkelijk doen voelen of je principes uitdagen. Vraag je Hogere Zelf om je de moed te geven om op te staan voor de waarheid en moeilijke situaties bij de kern aan te pakken, in plaats van afstand te nemen en net te doen alsof je de echte problemen niet ziet omdat ze je ongemakkelijk doen voelen. Zoals het kind in het sprookje "De nieuwe kleren van de Keizer", is je Hogere Zelf je aan het motiveren om niet alleen het leven dieper te zien, maar ook deze nieuwe inzichten te delen met de mensen om je heen.

Dit is de tijd, bijvoorbeeld, om je ongezonde financiële situatie te herzien en te kijken naar manieren om te besparen. Het is ook de tijd om de doorgroeiende omvang van je lichaam te erkennen en na te gaan wat er daadwerkelijk in je knaagt. Nu moet je weg stappen van je emoties en koel bestuderen wat er werkelijk aan de hand is, zodat je met een oplossing kan komen zonder verwijt en projectie. Vraag jezelf niet wie het probleem is, maar wat het probleem is. Alleen dan kan je beginnen met het vinden van echte oplossingen met productieve uitkomsten. Je Hogere Zelf scherpt je perceptie en verheldert je inzicht zodat je nu belangrijke en noodzakelijke veranderingen kan doorvoeren. Zoals Carl Jung eens zei "De heling begint zodra de diagnose correct is". En de boodschap van je Hogere Zelf is: "Zoek de waarheid achter de show".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Krista KRISTA

Bewustzijnscoach en Verbinder, voor de verbinding met jezelf en met anderen. Specialist in de Tweelingzielreis en Zielsconnecties. Helderwetend.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1753 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Bjørger MEDIUM BJøRGER

Ik ben een healer (healing op afstand), helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, eerlijk en oprecht

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2006 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium, engelen, helderziend, bijna dood ervaring, tweelingzielen, kaarsenmagie, contact met overledenen, rituelen uitvoeren op verzoek.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'WAARHEID - HOGERE ZELF' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !