Waarheid - Hogere ZelfUitleg over orakelkaart `Waarheid - Hogere Zelf`


Je Hogere Zelf is aanwezig, en activeert je intellect en beredeneringskracht. Het vraagt je om helderheid en objectiviteit te ontwikkelen wanneer je naar je eigen leven kijkt, in plaats van het interpreteren van momenten door de troebele wateren van emotie. Streef ernaar de realiteit te zien van wat er gebeurd is in het verleden zodat je een meer accuraat begrip kan krijgen van wat er aan de hand is. Je kan dingen bemerken die je ongemakkelijk doen voelen of je principes uitdagen. Vraag je Hogere Zelf om je de moed te geven om op te staan voor de waarheid en moeilijke situaties bij de kern aan te pakken, in plaats van afstand te nemen en net te doen alsof je de echte problemen niet ziet omdat ze je ongemakkelijk doen voelen. Zoals het kind in het sprookje "De nieuwe kleren van de Keizer", is je Hogere Zelf je aan het motiveren om niet alleen het leven dieper te zien, maar ook deze nieuwe inzichten te delen met de mensen om je heen. Dit is de tijd, bijvoorbeeld, om je ongezonde financiële situatie te herzien en te kijken naar manieren om te besparen. Het is ook de tijd om de doorgroeiende omvang van je lichaam te erkennen en na te gaan wat er daadwerkelijk in je knaagt. Nu moet je weg stappen van je emoties en koel bestuderen wat er werkelijk aan de hand is, zodat je met een oplossing kan komen zonder verwijt en projectie. Vraag jezelf niet wie het probleem is, maar wat het probleem is. Alleen dan kan je beginnen met het vinden van echte oplossingen met productieve uitkomsten. Je Hogere Zelf scherpt je perceptie en verheldert je inzicht zodat je nu belangrijke en noodzakelijke veranderingen kan doorvoeren. Zoals Carl Jung eens zei "De heling begint zodra de diagnose correct is". En de boodschap van je Hogere Zelf is: "Zoek de waarheid achter de show".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Asgrauwe maansikkel

Asgrauwe maansikkel

De maan staat nu in Weegschaal en is 25 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van vrijdag: De afgrond

Als je voor een belangrijk punt in je eigen ontwikkeling staat kan het zijn dat je de kaart De Afgrond trekt. De stap die je kunt maken voelt aan als een afgrond die zich onder je opent. Angst houd je tegen. Pak je moed en doe de stap, door de angst lijkt de afgrond onpeilbaar maar er zijn krachten die je zullen dragen. Vertrouw jezelf maar.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels