Schaduw - Goddelijke HelersUitleg over orakelkaart `Schaduw - Goddelijke Helers`


Alhoewel niemand het wil toegeven, we hebben allemaal onze donkere kanten en schaduwen die minder-vleiende facetten van onze persoonlijkheid die genieten van het misbruiken en beschamen van anderen en het rondzwaaien van macht in de meest oneerlijke manieren. Of het nu de degenererende opmerking is naar een langzaam voortbewegende winkelende medemens in de supermarkt, het agressieve handgebaar naar die automobilist die niet oplet of de kleinerende opmerking naar je niet-medewerkende kind, velen van ons zijn schuldig in het van tijd tot tijd kwetsen of bespotten van anderen. Je Goddelijke Helers zijn nu aanwezig om je te helpen om je schaduw te herkennen en erkennen, liefdevol maken ze je bewust dat het in werkelijkheid verachting voor jezelf en je kwetsbaarheid is welke dergelijke vijandigheid naar anderen voedt. Deze zachte doch krachtige hogere krachten omringen je in liefde en sporen je aan om je zwakkere aspecten te accepteren en omarmen, in plaats van jezelf hard te verwerpen door deze aspecten in anderen aan te vallen. Ontspan en wees meer tolerant naar jezelf. Als je dit doet, zullen deze schaduwen ruimte maken voor het licht en heling. Je Goddelijke Helers hun boodschap : "Vraag om hulp en accepteer je licht".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels