Woede, Wraak, Schending, Wrok

Alhoewel niemand het wil toegeven, we hebben allemaal onze donkere kanten en schaduwen die minder-vleiende facetten van onze persoonlijkheid die genieten van het misbruiken en beschamen van anderen en het rondzwaaien van macht in de meest oneerlijke manieren. Of het nu de degenererende opmerking is naar een langzaam voortbewegende winkelende medemens in de supermarkt, het agressieve handgebaar naar die automobilist die niet oplet of de kleinerende opmerking naar je niet-medewerkende kind, velen van ons zijn schuldig in het van tijd tot tijd kwetsen of bespotten van anderen.

Je Goddelijke Helers zijn nu aanwezig om je te helpen om je schaduw te herkennen en erkennen, liefdevol maken ze je bewust dat het in werkelijkheid verachting voor jezelf en je kwetsbaarheid is welke dergelijke vijandigheid naar anderen voedt. Deze zachte doch krachtige hogere krachten omringen je in liefde en sporen je aan om je zwakkere aspecten te accepteren en omarmen, in plaats van jezelf hard te verwerpen door deze aspecten in anderen aan te vallen.

Ontspan en wees meer tolerant naar jezelf. Als je dit doet, zullen deze schaduwen ruimte maken voor het licht en heling. Je Goddelijke Helers hun boodschap : "Vraag om hulp en accepteer je licht".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Sofia SOFIA

Paragnoste,-Medium, heldervoelend en helderwetend lichtwerker, energetische therapeute, haeler voor mens en dier, rouwverwerking,ervaren levenscoach.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1581 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Catharina Maria CATHARINA MARIA

Reiziger verteld vanuit de kern Verl/Heden/Toekomst /liefde/ Autisme / balans/healing/gevolgen sexueel kindmisbruik/Erkend Therapeut

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1511 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Esther ESTHER

Helderziend, wetend en voelend medium. Gebruik zonodig de engelenkaarten en lenormand.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1457 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'SCHADUW - GODDELIJKE HELERS' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !