Ongelukken, Ziektes, Trauma, Verraad

Een belangrijk onderdeel van het mens zijn, en iets wat niet te vermijden is, is de pijn die komt van simpelweg kwetsbaar zijn in de fysieke wereld. Jouw Goddelijke Leraren waarschuwen je dat zo'n tijd eraan komt. Kans op ziekte, ongelukken, trauma's, plotseling verlies en letsel zijn allemaal potentieel om je heen. Of je nu wordt geconfronteerd wordt met iets ernstig of dat het gewoon het gevecht om de dag doorkomen is, je fysieke lichaam zal mogelijk uitgedaagd worden, en pijn en lijden kan volgen. Dit is niet om je bang te maken, maar meer om je te waarschuwen dat je niet zo geaard bent als dat je zou moeten zijn; het is zelfs waarschijnlijk dat je letsel of drama aantrekt om wat persoonlijke ruimte te krijgen.

Jouw Goddelijke Leraren adviseren je om open te staan voor het feit dat welke pijn of probleem je ook naar je toehaalt, deze niet zonder verborgen cadeautjes en mogelijkheden zijn. Je gebroken been of rugpijn, kan je bijvoorbeeld de hoognodige rust geven die je anders niet zou nemen. Je loopneus en hoest kan je de afzondering bieden die je nodig hebt om je ziel te laten hernieuwen.

Het is ook belangrijk om te beseffen dat elke pijn of drama je naar je toehaalt, nooit groter is dan wat je kan hebben. De grootste ontsteltenis die je voor je hebt kan vooral zijn dat je te druk bezig bent met het omzeilen van pijn, wat uiteindelijk juist meer pijn kan veroorzaken. In andere woorden, de angst dat je bepaald ongemak niet kan 'uitzitten' is vele malen groter en blokkeert je meer dan wat je dan ook daadwerkelijk zou kunnen overkomen. In het, met gratie, accepteren van de problematiek van het moment, komt wijsheid, compassie en kracht. De boodschap van je Goddelijke Leraren: "Omarm en wees geduldig met je pijn." Het zal je inzicht, begrip, en op termijn, vrede brengen. Je zult genezen.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Ingrid Isabella INGRID ISABELLA

Ervaren Kaartlegster- Paragnoste - Lenormand- Engelen- Gidsen- Fotoreading- Cursussen

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1310 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium, engelen, helderziend, bijna dood ervaring, tweelingzielen, kaarsenmagie, contact met overledenen, rituelen uitvoeren op verzoek.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Dirkje DIRKJE

Inzicht in leven en liefde met hulp van van mijn Tarot kaarten * Heldervoelend & helderwetend *

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1895 (€ 1.30 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'LIJDEN - GODDELIJKE LERAREN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !