Lijden - Goddelijke LerarenUitleg over orakelkaart `Lijden - Goddelijke Leraren`


Een belangrijk onderdeel van het mens zijn, en iets wat niet te vermijden is, is de pijn die komt van simpelweg kwetsbaar zijn in de fysieke wereld. Jouw Goddelijke Leraren waarschuwen je dat zo'n tijd eraan komt. Kans op ziekte, ongelukken, trauma's, plotseling verlies en letsel zijn allemaal potentieel om je heen. Of je nu wordt geconfronteerd wordt met iets ernstig of dat het gewoon het gevecht om de dag doorkomen is, je fysieke lichaam zal mogelijk uitgedaagd worden, en pijn en lijden kan volgen. Dit is niet om je bang te maken, maar meer om je te waarschuwen dat je niet zo geaard bent als dat je zou moeten zijn; het is zelfs waarschijnlijk dat je letsel of drama aantrekt om wat persoonlijke ruimte te krijgen. Jouw Goddelijke Leraren adviseren je om open te staan voor het feit dat welke pijn of probleem je ook naar je toehaalt, deze niet zonder verborgen cadeautjes en mogelijkheden zijn. Je gebroken been of rugpijn, kan je bijvoorbeeld de hoognodige rust geven die je anders niet zou nemen. Je loopneus en hoest kan je de afzondering bieden die je nodig hebt om je ziel te laten hernieuwen. Het is ook belangrijk om te beseffen dat elke pijn of drama je naar je toehaalt, nooit groter is dan wat je kan hebben. De grootste ontsteltenis die je voor je hebt kan vooral zijn dat je te druk bezig bent met het omzeilen van pijn, wat uiteindelijk juist meer pijn kan veroorzaken. In andere woorden, de angst dat je bepaald ongemak niet kan 'uitzitten' is vele malen groter en blokkeert je meer dan wat je dan ook daadwerkelijk zou kunnen overkomen. In het, met gratie, accepteren van de problematiek van het moment, komt wijsheid, compassie en kracht. De boodschap van je Goddelijke Leraren: "Omarm en wees geduldig met je pijn." Het zal je inzicht, begrip, en op termijn, vrede brengen. Je zult genezen.

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels