Instinct, Uitvinding, Vertrouwen, Impulsen

De deur naar je Innerlijk Kind gaat open, en hij/zij loopt er doorheen, met zich meebrengend de gave van intuïtie. Je bent mogelijk niet geheel comfortabel met deze nieuwe bron van inzicht en weet misschien niet precies wat je ermee moet of kan; maar, gooi het niet aan de kant en probeer het niet dood te analyseren. Maar accepteer deze gave en speel ermee. Gebruik je intuïtie in ongevaarlijke situaties en leer hoe het werkt. Probeer het niet af te dwingen want dat kan je niet. Het is opwindend en krachtig en moet gerespecteerd worden en gevolgd, niet getemd.

Vertrouw je Innerlijke Kind's bereidheid om deze magie te delen zodat je er je voordeel uit mag halen. De boodschap voor jou is: "Vertrouw me".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Paragnost & Mental Coach Leila Amaryllis de Vries PARAGNOST & MENTAL COACH LEILA AMARYLLIS DE VRIES

Geboren Paragnost, ruim 30 jaar ervaring. Zuiver en krachtig invoelend, z├│nder fotoÔÇÖs. Liefdescoach, HSP, werk, PTSS, Akasha Archief.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1969 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Natascha Vollebregt NATASCHA VOLLEBREGT

Spiritueel coach, medium/paragnost/sjamaan/heks. foto's lezen,contact met overledenen, kaartlegging. Werken aan innerlijk kind en schaduw werk.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2000 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium engelen helderziend bijna dood ervaring, droomuitleg,tweelingzielen, kaarsenmagie, healing op afstand

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'INTU?TIE - INNERLIJK KIND' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !