Integriteit, Zelfuitdrukking, Grenzen, Overtuigingen

Je voelt je momenteel misschien het "buitenbeentje", omdat anderen je misschien niet volledig waarderen of je idee√ɬęn en inzichten delen. Je voelt me misschien wel volledig buitengesloten. Gelukkig is de Beschermengel Micha√ɬęl aanwezig om je te helpen geaard en gecentreerd te blijven, zelfs in deze tijden waarin je je uitgedaagd of niet begrepen voelt. Hij adviseert je om jezelf trouw te blijven en je inzichten vast te houden, zelfs als ze niet overeenkomen met die van de mensen om je heen.

Ja, het kan eng zijn om tegen de gevestigde orde in te gaan en op te komen voor je eigen geloof, zeker als dit onpopulair of mogelijk zijn tijd vooruit is. Maar Micha√ɬęl staat naast je en herinnert je eraan dat dit een deel is van het volwassen worden van je ziel-hij helpt je om de populaire meningen te negeren en eerlijk te blijven in je hart.

Zoek geen toestemming, en betwijfel jezelf niet als je het niet krijgt. In plaats daarvan moedigt Micha√ɬęl je aan om in je volledige spirituele volwassendom gaan te staan en je zelfwaarde te claimen door te vertrouwen waar jij voor staat en in gelooft. Verlaat jezelf niet om toestemming te verkrijgen in het moment. En wees niet bang om een standpunt in te nemen - want dit is tenslotte hoe je een ware leider wordt van je eigen leven.


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Franka FRANKA

Heldervoelend en helderwetend medium. Sterk in het aanvoelen mensen, situaties en keuzemogelijkheden. Concreet en liefdevol.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1862 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Emmy EMMY

Heldervoelend helderziend, lennormand en pendelen, narcisme, spirituele - en relatie coach

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1765 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Diana Rozemeijer DIANA ROZEMEIJER

ZielskrachtCoach - Tweelingzielen - Transformatieprocessen - Heldervoelend - Helderwetend - Healing op afstand (ook dieren) - Lenormandkaarten

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1415 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EIGENWAARDE - BESCHERMENGEL MICHA?L' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !