Eigenwaarde - Beschermengel MichaëlUitleg over orakelkaart `Eigenwaarde - Beschermengel Michaël`


Je voelt je momenteel misschien het "buitenbeentje", omdat anderen je misschien niet volledig waarderen of je ideeën en inzichten delen. Je voelt me misschien wel volledig buitengesloten. Gelukkig is de Beschermengel Michaël aanwezig om je te helpen geaard en gecentreerd te blijven, zelfs in deze tijden waarin je je uitgedaagd of niet begrepen voelt. Hij adviseert je om jezelf trouw te blijven en je inzichten vast te houden, zelfs als ze niet overeenkomen met die van de mensen om je heen. Ja, het kan eng zijn om tegen de gevestigde orde in te gaan en op te komen voor je eigen geloof, zeker als dit onpopulair of mogelijk zijn tijd vooruit is. Maar Michaël staat naast je en herinnert je eraan dat dit een deel is van het volwassen worden van je ziel-hij helpt je om de populaire meningen te negeren en eerlijk te blijven in je hart. Zoek geen toestemming, en betwijfel jezelf niet als je het niet krijgt. In plaats daarvan moedigt Michaël je aan om in je volledige spirituele volwassendom gaan te staan en je zelfwaarde te claimen door te vertrouwen waar jij voor staat en in gelooft. Verlaat jezelf niet om toestemming te verkrijgen in het moment. En wees niet bang om een standpunt in te nemen - want dit is tenslotte hoe je een ware leider wordt van je eigen leven.

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Laatste kwartier

Laatste kwartier

De maan staat nu in Maagd en is 22 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Liefde

Als de kaart Liefde naar jou toe komt nodigt ze je uit. Ze nodigt jou uit om deze energie in jouw handelen, spreken en denken tot uitdrukking te brengen. Als je haar voelt en je door haar laat leiden stroomt je leven als in weldadige cirkels. Duurzaam en warm. Als je het even niet meer weet stel je dan de volgende vraag; wat zou liefde doen ?

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels