Observatie, Beschouwing, Vernieuwing, Luisteren

Jouw huidige behoefte om de eenzaamheid op te zoeken is toepasselijk. Je wordt door je Hogere Zelf aangeraden om je terug te trekken en je ziel te vernieuwen door stille beschouwing. Je zintuigen zijn overladen met input en je kunt simpelweg niet meer aan van de buitenwereld. Neem afstand en geef jezelf de nodige rust en tijd alleen, deze heb je nodig om je systeem opnieuw op te laden. Door dit te doen zul je de stem van je Hogere Zelf gaan merken, voelen en zelfs horen, maar alleen als je je begeeft in meer natuurlijke omgevingen.

Verbindt jezelf weer met de natuur, op een manier die voor jou praktisch is. Open je hart volledig voor je Hogere Zelf, zelfs als je bang bent dat dat je niet gaat lukken. Jij maakt contact. Bovendien vraagt je Hogere Zelf om je tijd te nemen terwijl je je omstandigheden beschouwd en je opties naloopt. Verzet je tegen de verleiding om mee te gaan in enige vorm van haast. Er is geen noodzaak. Jouw ware richting zal zich bekend maken als je geduld hebt. Jouw Hogere Zelf wil je er ook op alert maken dat niet per se alle noodzakelijke delen aan informatie bekend zijn om de beste beslissingen te nemen. Je Hogere Zelf raadt je in wijsheid aan dat soms het meest krachtige is om te doen, niets doen is. De boodschap: "Wees stil en wacht".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Iris IRIS

Door mijn visioenen kan ik vrijwel elke vraag beantwoorden. GEEN KAARTEN enkel beelden.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1673 (€ 1.50 p/m via credits)

Spiritueel consulent Jennifer JENNIFER

SoulReader-Paragnost: Vaardig in het lezen van mensen, situaties en mogelijkheden. Sterk in relatieproblemen, persoonlijk inzicht en bewustwording.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1593 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Jet JET

Paragnost medium, healer, overledenen, helderwetend/-ziend, oude patronen doorbreken, wijs jou de weg naar jouw pure IK! Krachtige reading!

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1418 (€ 0.90 p/m)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'EENZAAMHEID - HOGERE ZELF' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !