Eenzaamheid - Hogere ZelfUitleg over orakelkaart `Eenzaamheid - Hogere Zelf`


Jouw huidige behoefte om de eenzaamheid op te zoeken is toepasselijk. Je wordt door je Hogere Zelf aangeraden om je terug te trekken en je ziel te vernieuwen door stille beschouwing. Je zintuigen zijn overladen met input en je kunt simpelweg niet meer aan van de buitenwereld. Neem afstand en geef jezelf de nodige rust en tijd alleen, deze heb je nodig om je systeem opnieuw op te laden. Door dit te doen zul je de stem van je Hogere Zelf gaan merken, voelen en zelfs horen, maar alleen als je je begeeft in meer natuurlijke omgevingen. Verbindt jezelf weer met de natuur, op een manier die voor jou praktisch is. Open je hart volledig voor je Hogere Zelf, zelfs als je bang bent dat dat je niet gaat lukken. Jij maakt contact. Bovendien vraagt je Hogere Zelf om je tijd te nemen terwijl je je omstandigheden beschouwd en je opties naloopt. Verzet je tegen de verleiding om mee te gaan in enige vorm van haast. Er is geen noodzaak. Jouw ware richting zal zich bekend maken als je geduld hebt. Jouw Hogere Zelf wil je er ook op alert maken dat niet per se alle noodzakelijke delen aan informatie bekend zijn om de beste beslissingen te nemen. Je Hogere Zelf raadt je in wijsheid aan dat soms het meest krachtige is om te doen, niets doen is. De boodschap: "Wees stil en wacht".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 28 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Eigenzinnigheid

Trek je eigenzinnigheid ? Weet dan dat eigenzinnigheid een kwaliteit is. Let wel; teveel eigenzinnigheid laat geen ruimte voor de (mening van de) ander. Te weinig en er is onvoldoende ruimte voor het ontplooien van het zelf. Eigenzinnigheid innerlijk in balans is het volgen van je hart op onbetreden paden. Met moed en vertrouwen in het zelf als lichtbaken voor de wereld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels