Verraad, Oneerlijkheid, Misleiding, Uitbuiting

Je Beschermengelen zijn aanwezig, en attenderen je op het feit dat alles niet is zoals het lijkt; iets klopt er niet en je bent mogelijk in gevaar. Let goed op wat er om je heen gebeurt, en tegelijkertijd wat er in je gebeurt. Je zult snel merken dat er 'bad vibes' in de lucht hangen. Ze signaleren dat iemand je mogelijk op de een of andere manier kan uitbuiten of manipuleren, dus wees alert, en vertrouw je intuïtie als iets niet goed voelt. "Het is niet te geloven," zul je misschien zeggen. "Dat kan niet waar zijn!" Maar je Beschermengelen herinneren je eraan dat verraad en bedrog subtiel zijn en moeilijk te spotten. Want uiteindelijk wil niemand geloven dat iemand anders ze misschien kwaad wil doen.

Soms is het een bewuste actie om te kwetsen, maar meestal is het een zelfbeschermingsactie ten koste van jou. Het kan zich tonen in het feit dat je collega's je 'vergeet' te vertellen dat de planning van dat project veranderd is, of dat je moeder besluit je niet te vertellen dat je vader ernstig ziek is of zelfs je eigen verzuim om je maatje te vertellen dat je teveel hebt uitgegeven deze maand en je de rekeningen niet kunt betalen.

Bedrog en manipulatie hoeven geen opzettelijk kwaadaardig intentie te hebben om te gebeuren of om schadelijk te zijn. Vaker is het een resultaat van onbedachtzaamheid of angst. Je Beschermengelen dringen bij je aan om je intuïtie volledig te vertrouwen als het gaat om je argwaan bij anderen. Onderzoek ook even grondig je eigen misleidingen. Beide situaties zijn doodlopend en geven teleurstellende uitkomsten. Vraag je Beschermengelen om je te beschermen tegen het bedrog van anderen en tegen je eigen verleiding om te bedriegen. Heb de moed en integriteit om eerlijk te zijn. De boodschap van je Beschermengelen: "We zullen over je waken".


DIEPER OP DEZE KAARTLEGGING INGAAN ? RAADPLEEG EEN VAN ONZE CONSULENTEN !

Spiritueel consulent Amandala AMANDALA

Graag help ik je om de juiste inzichten te krijgen zodat je op een liefdevolle positieve manier weer verder kan op je pad.

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 1398 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Medium Bjørger MEDIUM BJøRGER

Ik ben een healer (healing op afstand), helderziende, helderhorend en heldervoelend transmedium en reiki master, eerlijk en oprecht

Nederlandse vlag 0909 7000 000 / BOX: 2006 (€ 0.90 p/m)

Spiritueel consulent Leontine LEONTINE

Ervaren Medium, engelen, helderziend, bijna dood ervaring, tweelingzielen, kaarsenmagie, contact met overledenen, rituelen uitvoeren op verzoek.

Nederlandse vlag 070 7000 000 / BOX: 1978 (€ 1.50 p/m via credits)
Al onze consulenten »

WAT VOND JIJ VAN 'BEDROG - BESCHERMENGELEN' ? DEEL HIER JOUW ERVARING !