Bedrog - BeschermengelenUitleg over orakelkaart `Bedrog - Beschermengelen`


Je Beschermengelen zijn aanwezig, en attenderen je op het feit dat alles niet is zoals het lijkt; iets klopt er niet en je bent mogelijk in gevaar. Let goed op wat er om je heen gebeurt, en tegelijkertijd wat er in je gebeurt. Je zult snel merken dat er 'bad vibes' in de lucht hangen. Ze signaleren dat iemand je mogelijk op de een of andere manier kan uitbuiten of manipuleren, dus wees alert, en vertrouw je intuïtie als iets niet goed voelt. "Het is niet te geloven," zul je misschien zeggen. "Dat kan niet waar zijn!" Maar je Beschermengelen herinneren je eraan dat verraad en bedrog subtiel zijn en moeilijk te spotten. Want uiteindelijk wil niemand geloven dat iemand anders ze misschien kwaad wil doen. Soms is het een bewuste actie om te kwetsen, maar meestal is het een zelfbeschermingsactie ten koste van jou. Het kan zich tonen in het feit dat je collega's je 'vergeet' te vertellen dat de planning van dat project veranderd is, of dat je moeder besluit je niet te vertellen dat je vader ernstig ziek is of zelfs je eigen verzuim om je maatje te vertellen dat je teveel hebt uitgegeven deze maand en je de rekeningen niet kunt betalen. Bedrog en manipulatie hoeven geen opzettelijk kwaadaardig intentie te hebben om te gebeuren of om schadelijk te zijn. Vaker is het een resultaat van onbedachtzaamheid of angst. Je Beschermengelen dringen bij je aan om je intuïtie volledig te vertrouwen als het gaat om je argwaan bij anderen. Onderzoek ook even grondig je eigen misleidingen. Beide situaties zijn doodlopend en geven teleurstellende uitkomsten. Vraag je Beschermengelen om je te beschermen tegen het bedrog van anderen en tegen je eigen verleiding om te bedriegen. Heb de moed en integriteit om eerlijk te zijn. De boodschap van je Beschermengelen: "We zullen over je waken".

De betekenis van deze `Vraag je gidsen orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Afnemende maan

Afnemende maan

De maan staat nu in Schorpioen en is 19 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van donderdag: Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid is een begrip waarover veel onbegrip is. En misschien geldt dat ook wel voor jou. Verantwoordelijkheid is het accepteren van de consequenties van jouw handelen, denken en spreken en jouw jouw (innerlijke) houding en de erkenning daarvan. Het is het meest liefdevolle wat je voor jezelf kunt doen. Het is de acceptatie van jezelf

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2024 Online Orakels