SneeuwvlokkenUitleg over orakelkaart `Sneeuwvlokken`


Als je ooit een sneeuwvlok onder een microscoop gezien hebt, dan heb je gezien dat iedere sneeuwvlok uniek is. Geen enkele sneeuwvlok is hetzelfde. Toch, als collectief, lijken sneeuwvlokken allemaal hetzelfde. Het is tijd om te accepteren dat je buitengewoon anders bent. Onthoud dat iedere vibratie, uniek dat deze is, op zijn eigen manier in harmonie is op deze aarde. If you have ever seen a snowflake under a microscope, you will see that they are all differently unique. No two are alike. Yet in a collective, snowflakes to the human eye, all look the same. It’s about time for you to accept that you are extraordinary, different. Remember, each vibration, however unique is in its own harmony on the earth.

De betekenis van deze `Trillingsenergie orakel` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Eerste kwartier

Eerste kwartier

De maan staat nu in Tweelingen en is 5 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van maandag: Loslaten

Trek je 'Loslaten' ? Dan kan het tijd zijn om iets los te laten waar je al een tijd tegen beter weten in aan vasthoud. Ergens maak je jezelf wijs dat het klopt wat je doet. Maar weet je niet beer ? Je kunt niets verliezen als je het loslaat. Als het bij je hoort komt het terug, maar dan uit eigen beweging. En dan kun je het ontvangen, omdat de dwang eraf is. Laat los.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels