SpookveldenUitleg over orakelkaart `Spookvelden`


Wanneer je je visier te ver op de toekomst afstelt, dan loop je de kans om je grip te verliezen. Zelden matchen de toekomst en het heden in het verhaal dat jouw leven is. De toekomst heeft nog geen inhoud; het is de plaats zonder bodem. Je kunt er niet leven, maar je kunt wel stappen naar je dromen en doelen nemen. Deze stappen zijn belangrijk. Hetzelfde geldt voor nostalgie. Je kunt in het verleden kijken en de prachtige momenten herinneren en de geleerde lessen opnieuw aanschouwen. Je kunt er echter niet leven, en je kunt niet teruggaan om het te veranderen. Gisteren is voor altijd verdwenen. Leef volledig in het heden. Het 'nu' is de meest krachtige plaats om je op te concentreren. De magie van het nu reikt in iedere richting uit. Verder dan het hart en de ziel kunnen zien.

De betekenis van deze `The enchanted map` dagkaart bespreken?


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.


OrakelkaartenJouw daghoroscoop:


Huidige maanfase:

Nieuwe maan

Nieuwe maan

De maan staat nu in Vissen en is 29 dagen oud.


Onze consulenten:

Direct bereikbaar op:
0909-7000000

Kijk ook eens bij:

Uitgeverij Koppenhol Gratis proefgesprek

Dagkaart van dinsdag: Karma

Als je de Karma-kaart trekt kan het zijn dat je misschien worstelt met het begrip Karma. Ben je bang om fouten te maken uit angst voor straf ? Of denk je dat het niet uitmaakt wat je doet ? Karma bestaat uit verantwoordelijkheid en herinnering. Karma los je in door verantwoordelijkheid te nemen voor je karmische fouten door ze werkelijk bewust te worden.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogste van de nieuwste orakels en kaartleggingen en maak kans leuke spirituele artikelen die we regelmatig weggeven !

© 2023 Online Orakels